torsdag den 21. oktober 2010

mmmm hausfrau aften!

I aftes fik jeg besøg af de skønneste damer - nemlig die hausfrau's!


Det var en yderst produktiv aften: Der blev lavet bordskånere a la Karen Klarbæk, perlepladerobot, broderet, hæklet, syet knapper i, lavet hårblomster, pailietter, repareret tøj mm. 

Jeg ELSKER Hausfrau aftener, og kan kun opfordre andre til at starte det samme. Det er SÅ hyggeligt at se gode veninder og samtidig få lidt fra hånden.


11 kommentarer:

monikats kreative blog sagde ...

Hvor ser det bare fantastisk ud. Jeg vil også lave hamaperle robotter eller skal jeg bare lade børnene? Jeg synes i hvert fald de er skønne.
Kh
Monika

Camille sagde ...

I kan da lave dem sammen?! :)

bare WUNDERBAR sagde ...

Det er bare rigtigt hyggeligt og fantastisk, den slags aftener har jeg også jævnligt med dejlige veninder.. Og der bliver rigtigt sludret og lavet alt muligt krea.. :)

Husmoder sagde ...

Det ser vildt godt ud. Og Hey: Den der lysestage har jeg også købt!
Nå, må hellere få købt en stor perleplade så vi kan få robotter - eller farlige dyr? om stikkontakterne.

Maria Nielsen sagde ...

Ser fantastisk hyggeligt og produktivt ud.... Kræver nok at veninderne inkl. en selv har hænderne skruet ordentlig på :o) Sikke en farce det ville være hvis jeg skulle mødes med mine piger, hæ hæ

Camille sagde ...

Det ER nemlig bare så hyggeligt!

Og det behøver jo ikke være svære ting man laver. Det vi laver er egentlig ret simple ting, men det er smadder hyggeligt. - og så med god kaffe, te og hjemmebag.

irene sagde ...

det var bare en dejlig aften, elsker hausfrau aftner....skønne kreative frauen :-D

Trine sagde ...

YEY for hausfrau-aftner!
Jeg har snupset din idé (igen en af dine ideer jeg stikker af med ;-) - eller, det vil sige... jeg har holdt denne slags aftner i utallige sammenhænge, men nu har jeg taget initiativ til at det skal være i mit eget hjem, og jeg har fået vildt gode tilbagemeldinger fra omgangskredsen so far.

Hvad har du tænkt? Er det kun kvinder du kender, eller får venner også lov til at invitere venner med?

Camille sagde ...

SÅDAN!

Jeg har gjort det sådan at jeg lavede en lukket facebook gruppe, hvor jeg inviterede en masse jeg kendte og også en masse jeg ikke kendte så godt, men gerne ville kende bedre.

Så opretter jeg hver gang som et event, hvor der er plads til 9 inkl. mig, og så kan folk melde sig til. Easy peasy.

og folk er velkomne til at foreslå andre til gruppen ( men det er kun mig der kan godkende folk, da det er mig der ligger hus til). Det er en skøn måde at lære nye at kende på, og der er allerede knyttet en del nye bekendtskaber blandt "mine" hausfrau's.

Camille sagde ...

og så er det fast hver 14 dag, samme tid og sted - så det er dejligt nemt at huske.

Camilla sagde ...

Hvor ser det hyggelidt ud - holder også meget af min lille strikke/hækleklub, hvor der tilblandes rigelig snak, kaffe og godter...