tirsdag den 26. oktober 2010

Legetøj = kun til børn? NIKS!

Det allerbedste ved vores hjem (hvis du spør' mig), er alt vores legetøj og børneting. Jeg ynder at sige at jeg har mere legetøj end en 10-årig, og det er skisme lige før jeg tror jeg har ret. :D

For hvorfor er legetøj altid kun til børn? 

 
Der er så meget der er virkelig fint, og som i både formsprog, farve og materiale er langt smukkere end meget "voksen-nips". Jeg synes, at jeg bliver lidt gladere af at se på en robot, en luftballon eller en tyggegummiautomat end en kedelig "voksen" lysestage eller nogen af de "voksen dimser" der findes.


Folk tøver ikke med at købe alskens lækre, farverige og skønne sager til børneværelset - men når det er de voksnes rum, er det helt andre regler der gælder. Well, not in this home, baby! 


Jeg vil i hvert fald anbefale dig, at starte med at kigge i børneafdelingen, når du skal have nye ting til hjemmet. Det er nok et af mine allerbedste boligtips!

Se på Girlie Hurly, der blandt andet har disse fantastiske retro greb i porcelæn:

Eller hvad med vores fine luftballoner?

De er købt i Butik NØ

Så er der FermLiving, som jeg ELSKER (hvis du ikke har opdaget dét), de har også verdens sejeste børneting, og jeg tror nærmest det hele er på min ønskeseddel i år. Se bare på dette:

Robot sengetøj ( hvorfor, HVORFOR laves det ikke i voksenstørrelse?), 
Robot puder og Luftballon wallsticker. Ja, tak!

Det fineste fine tapet! Ja tak! 

wall stickers som med garanti skal herhjem og bo!

Sidst, men ikke mindst:

Den klassiske knagerække, der blev lavet til børn engang for længe, længe siden:

Hang it all, af Charles & Ray Eames

Som en sjov slutbemærkning kan jeg fortælle at jeg pga. dette tip engang stod og holdt godt fast på en KÆMPE Legoklods i Føtex, som jeg fik fat i, før alle de små børn.

... og mens de plagede mor og far om kæmpe Legoklodser, stod jeg og fortalte Hr. Lee om alle de fantastiske ting man kunne bruge denne kæmpe opbevaringsklods til. Punchlines som: "Jamen det er en 8 knobs og den er rød!" ,"Jeg fik den før alle de andre børn!" og "jooooow kom nu!", virkede bare desværre ikke, så nedtrykt måtte jeg tage den meget mindre, 4 knobs klods i sort ( æv altså), og se på, mens en triumferede 7 årig dreng snuppede den fantastiske kæmpe klods lige foran mig. Hans forældre var åbenbart nemmere at overtale...


10 kommentarer:

eggzakly sagde ...

Ha haaa!! En af mine yndligsting i Tokyo var også legetøjsbutikkerne, som var gigantiske og fuldstændigt fantastiske - du ville ikke være til at slæbe ud! ;D

Frk. Trillingsgaard sagde ...

Jubiii - fedt med en anden, der også elsker legetøj, robotter og skøre dimser til voksne...?!! Er helt vild med din farverige retro-stil!

(Hvis du har lyst har jeg lige startet en blog, som du kan være den første til at følge...? ) ;0)

Camille sagde ...

eggzakly - jeg ville aldrig komme hjem fra Tokyo! Jeg ville dø af sult på gaden fordi alle mine penge var brugt på alskens unødvendige livsnødvendige laberheder! :D

Frk. Trillingsgaard - jeg er SÅ meget den første! Tror vi har ret ens smag! ( og velkommen til blogland!)

Mejse sagde ...

Da vi havde besøg af sundhedsplejersken for første gang lige før jeg havde termin, vel at mærke, var hendes første kommentar "Hold da op I har gjort meget ud af det" - På daværende tidspunkt var det eneste vi havde købt til vores kommende barn en tremmeseng!!! :)

Fluesvampen sagde ...

Hey, tak for din kommentar på min blog og tak for dette muntre indlæg - det var lige hvad jeg trængte til efter en L....dag! Selv er jeg en stor fan af børnebøger og glansbilleder og husker en gang en veninde og jeg havde fundet en pose fuld af dem i et skraldeskur og efterfølgende sad på en cafe og skulle dele dem - der blev kastet lange blikke og løftet nogle øjenbryn.

Line sagde ...

Dejligt endeligt at finde din blog. Så den i JP for lidt tid siden, men glemte desværre adressen :-S Men nu vil jeg straks melde mig som fast læser. Glæder mig til at følge dig :-)

Camille sagde ...

ha ha ha ha Mejse - det er skisme priceless!!! Fedt!

Fluesvampen. Uh det lyder som en fin fangst! Og godt at det kunne muntre dig lidt op. Puha en dum oplevelse det må have været. :(

Line. Velkommen til! Hyggeligt at du kigger forbi :)

Konen på Bækgaard sagde ...

Hmm godt spørgsmål.

Jeg ved bare, at jeg kom til at købe lige præcis de samme lækre ting til mig selv, som min dejlige niece fik i navnedagsgave.

Måske man skulle skrive en lille blog om det?

Camille sagde ...

haha hvor morsomt. Ja, det kunne være sjovt at se hvad I fik! :)

Marolle sagde ...

skønne skønne ting :)