fredag den 19. november 2010

Skal du til Odense i weekenden?


Jeg vil smadder gerne derhen, men tiden kommer pludselig til at være knap. Jeg overvejer at tage derhen søndag, men tænker om andre også overvejer, eller om nogen har en plads i bilen søndag fra København til Odense? Så kan vi måske lige så godt følges og dele benzin og broafgift?

6 kommentarer:

Margith sagde ...

Desværre nej, men jeg kunne have ønsket mig det :-)
Håber du kommer afsted.

Heidi sagde ...

åh jeg vil så gerne men må desværre melde pas denne gang da jeg trænger til at pleje min trætte krop. Men håber du finder nogen der kan give et lift.

Uanset håber jeg du får en god weekend.

Frk. Trillingsgaard sagde ...

Jeg skal -juhhhuh--.. Men vi tager afsted lørdag og kommer jo fra det mørke jylland.. Ellers måtte du hjertens gerne køre med!!

Tjek lige blogland, der er da en del buzz om hvem der kører sammen? Mon ikke der er plads til den dejligste blogger af dem alle (that's you)...

God weekend frøken

Loppe-shoppe sagde ...

Idet Bloglands høflighedskodeks ikke tillader ordrer a la: "Du skal komme!" - må jeg nøjes med: "Jeg håber meget at du kommer, jeg ville super-gerne hilse på dig!"
Helle.

Camille sagde ...

Margith og Heidi - det var ærgeligt. Men en rigtig dejlig weekend til jer begge!

Frk. Trillingsgaard - uha da da!! og i lige måde min evil blogtwin. haha.

Ærgeligt at vi ikke skal derhen samme dag, så skulle jeg bestemt mene der skulle drikke en kop kaff' eller 2! :D

Helle - I lige måde! Jeg håber at det hele flasker sig, og der ER jo opfundet tog. Men skal lige se på tiden, er lidt presset efter ikke at have arbejdet det meste af ugen.

Loppe-shoppe sagde ...

Har sendt en mail til dig.