torsdag den 11. november 2010

Billernes hjem

I dag skal jeg noget rigtigt spændende!

Jeg skal nemlig på besøg hos en chic fashionista, der bor fantastisk, med MASSER af biller!!!

Billedet er lånt fra Ditte's egen blog, Velvet Snow4 kommentarer:

Kathrine sagde ...

Jeg er helt vild med de biller. I Tiger butikken havde de for et par uger siden mange forskellige slags (til 10 kr pr. stk) så jeg hamstrede til ungernes kalendergaver.
Kh Kathrine

Jesper Pedersen sagde ...

Dem turde jeg simpelthen ikke bo i blandt. Det er udelukkende en væmmelig form for fascination, der gør, jeg kan se på dem. Huha.

Camille sagde ...

Kathrine, ja dem havde Ditte også stående. Men hun havde også nogle virkelig store nogen! Hun har samlet længe, så da hun så at de var i Tiger, købte hun vist alle dem der var! :D Drengene synes sikkert de er fede!

Jesper, ja jeg må indrømme at de heller ikke er mig, men det så virkelig flot ud hjemme hos hende. Det er virkelig med blandede følelser jeg kigger/står med dem i hånden. Fascination over de smukke farver og former, væmmelse og "yikes" over at det er kryb, og en glæde ved at de er inde i en akryl klods. Jeg forstår godt Dittes fascination af dem

Ditte sagde ...

Ih, hvor bliver det sjovt at se sin bolig på en andens blog :D Jeg glæder mig til at se alle dine fine billeder, Camille :D

Og ja, der er nogle kæmpe biller i blandt, og jeg ville dø lidt, hvis de kom kravlende, men inde i akrylen er de ligesom fanget og så er det pludselig ikke så slemt. De er jo enormt smukke at kigge på, så jeg er meget glad for dem. :)

Og ja, jeg hapsede dem alle i Tiger, tog endda to af en af dem, og har senere fået to mere i gave :D