lørdag den 20. november 2010

Pretty creative = Pretty awesome!

Har du lige set julepynten på Pretty Creative's webshop?


Jeg kan godt lide julepynt. Jeg kan ISÆR godt lide julepynt som dette.  

Hvilken slags julepynt er du til?

Jeg plejer at købe mig fattig i julepynt i Notre Dame, Illum, Area, Tiger og i alle de der små finurlige "tingforretninger" rundt omkring, der har den lidt skæve, i nogle øjne lidt kitchede julepynt. Jeg kan godt lide at blande det traditionelle med det nyere pynt.7 kommentarer:

Loppe-shoppe sagde ...

Egentlig har jeg et jule-pynt-selv-billede a la: "Jeg er ikke traditionel" - men det selv-billede må jeg nok justere lidt efter at have set den sjove julepynt du viser her!

Losarinas mor sagde ...

Åååhhh- alle de fristelser :-)

Mirjam Theresa sagde ...

Jeg er kun til gammel glaspynt. Er nok blevet lidt fanatisk omkring det med årene ;) Blandt det gamle kan jeg godt lide at finde pynt, som er lidt underligt og "kitsch". Derudover kan jeg godt lide hjemmelavet pynt med en historie :)

Det mexikanske du viser her synes jeg også er ret sjovt og har en lille smule lignende. Kan godt lide deres brug af de skeletter og de døde ;)

Kh. Mirjam

Jesper Pedersen sagde ...

Efter Mejse købte en juleagurk (samme som en julekugle, bare en agurk) i Magasin for to år siden, fik vi et helt nyt syn på julepynt.
Vi er nu ved at samle mere af den slags; lastbiler og andre ting.

Vores generelle holdning til julepynt er, at den skal tage udgangspunkt i vinternaturen og ikke så meget i nisser & religiøsitet.

Lillebitteblog sagde ...

Nøj hvor er Elvis sej! Hvor, hvor, hvor kan jeg mon få sådan en?

Kh Ida

The Princess Wishlist sagde ...

Hvor kan man købe påfuglen henne?

Camille sagde ...

alt i indlægget er fra prettycreative.dk :)