torsdag den 18. november 2010

Jeg er snart hjemme igen...

Puha nogle dage det har været! Jeg er rigtig glad for jeres søde kommentarer - det varmer i denne tid, der generelt er præget af frustration på mange fronter.

Det værste er (måske) overstået nu, nu skal der findes ud af hvad der videre skal ske, og hvordan mine venner hurtigst muligt kommer tilbage til en normal hverdag, efter at min venindes mand blev udvist af landet (grundet en for sent indgivet ansøgning, og intet andet).

Jeg er så småt ved at være tilbage her i mit virtuelle hjem, men skal lige finde lysten og energien frem til at skrive igen. Det er hårdere end man lige regner med, at ringe så mange gange rundt til statslige instanser, se nogle af ens bedste venners liv sammen blive revet fra hinanden, og skulle tænke hurtigt på den måde. Så jeg skal nok liige igang igen, før jeg er helt på dupperne.

Jeg håber I alle har lyst til stadig at følge med som før. :)

I dag tager jeg på arbejde igen, så frygter lidt for mængden af mails, efter 3 dages akut fri. :D

Og så er der mængden af blogs I andre har skrevet imens... haha. Jeg glæder mig til at se hvad der er sket hos jer imens, og har lige netop læst min første blog siden i søndags. Utroligt så langt bagud man kan komme på 3 dage! :D

Anyways, dette var bare min "jeg er her snart igen blog", da jeg ikke synes jeg vil blande det ind i mine normale emner her på bloggen.

Vi ses snart!

Michelle og Lorens afsked i går morges.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Michelle og Loren er saa heldige at have venner som dig!
Jeg haaber saa inderligt at der kommer styr paa meget hurtigt!

Stort Knus,
Mx

Louise sagde ...

Åh, hvor er det trist!
Jeg håber der snart kommer en holdbar løsning.
Godt I alle har hinanden at støtte Jer op af.
Kærligst Louise

Tine sagde ...

Du er for sej Camille - supergodt kæmpet.
Jeg håber, at deres sag bliver behandlet lynhurtigt, så de kan få deres hverdag og liv sammen tilbage igen. Mange tanker til jer alle tre.
Tine

Junette sagde ...

Hvor er det dog tåbeligt!
Spild af ressourcer, penge, administration og livskvalitet for de involverede.
Alle begår fejl. Altså min kommunes spidskompetence er at glemme at overholder de frister der står skrevet i loven. Men på den anden side af skrivebordet, har den slags petitesser inden konsekvens.

Loppe-shoppe sagde ...

Godt du er back on the blog!

Margith sagde ...

Hej med dig, dejligt du er tilbage.