fredag den 5. november 2010

In LOVE we TRUST!


Da jeg klunsede et skrivebord, måtte vi flytte lidt rundt herhjemme... og derved skiftede en lille håndfuld møbler plads. Blandt andet flyttede dette fine jalousiskab fra stuen og ud i entrén. I samme omgang fandt jeg denne perleplade frem igen:


Det var den første perleplade jeg lavede (som voksen), og den er nok en 5 år gammel. Jeg har tyvstjålet idéen fra et Eurowoman, hvor en pige havde lavet den og hængt den op derhjemme. Idéen var så fed, at jeg MÅTTE eje en magen til, og derfor drog jeg ud efter perler og plader til fremstillingen.

5 år er gået, og en del perlerier er kommet til siden... men denne fine første en af slagsen er gemt, og hurra for det! Nu pynter den så fint på skabet i entréen.Hvad var det første du lavede i perler (som voksen)?


6 kommentarer:

Louise sagde ...

Kan ikke lige huske den første jeg lavede som voksen.. Men har lavet meget forskelligt - svampe, navneskilte, flettede julehjerte, snekrystaller. Og inden længe skal jeg i gang med en robot a la din :-)

Anonym sagde ...

Nu er jeg jo så heldig at have søskende på 11 og 13 og hende på 11 har altid været enormt kreativ. Så jeg er aldrig rigtigt stoppet med at lave perler. Men dem som man kan se på min blog er de første jeg har haft hængende fremme. Jeg synes perler er fantastiske! :D

Anonym sagde ...

PS: Jeg er vild med din entre! Hvor har du fundet den der lampe?

Camille sagde ...

Perler er nemlig seje!

Lampen er fra Area, se alle deres lamper lige her:
http://shop.areastore.dk/group.asp?group=116

Anonym sagde ...

Åh åh... det var et farligt link :p
Det er vist godt jeg har fået mig et studiejob, for med alle de ting du viser på den her blog så ender jeg da med at blive fattig :D

Beautiful Freak sagde ...

hi hi hi.

Sidder lige og bladrer i dine gamle DIY indlæg, og bliver nødt til at stoppe op her og kommentere.

Det blad havde jeg også - jeg fandt det dog først frem igen for et års tid siden, da jeg skulle rydde ud i bladene, og så klipper jeg alle de fine ting ud.. og der er det fineste perle-hjerte.. først klipper jeg det bare ud, og det ligger på bordet i en måneds tid.. så tager fanden ved mig og jeg bestiller et hav hama hama perler og de der hvide sammensætlige plader, og så laver jeg hjertet.. som mit første hama perle projekt siden jeg var bette.. og så sent som idag købte jeg en spand perler med hjem fra Brugsen fordi jeg er syg og syntes jeg ville bruge tiden fornuftigt - der er lavet mange fine hjerter, kirsebær, ugler etc siden jeg lavede det første hjerte :)

finurligt at vi har det samme start-projekt.. men man kan jo heller ikke andet end at elske det fine hjerte.