fredag den 19. november 2010

Jeg pønser på noget...


Jeg HADER vores køkken! Mange synes det er flot, fint - ja endda lækkert - men jeg synes det er kedeligt, udnytter pladsen dårligt og er så lidt os som det kan være.

Indrømmet, det kunne være MEGET værre, men et eller andet sted ville jeg hellere have haft et virkelig træls køkken, så det kunne blive revet ned, og vi kunne sætte nyt op.

Det køkken vi har nu er et hvidt HTH køkken fra 2006, som blev sat op lige umiddelbart før vi købte lejligheden. Vi lader det være, for det er sikkert nemmere at sælge, end dét vi ville sætte op i stedet for - og med kun 54 kvm og 2 værelser vil vi ikke bo her for altid.

Men nu pønser jeg på noget. For når jeg ikke kan rive det ned og ikke kan male det  - så kan jeg sætte vinylfolie på! 

Glæder mig til at vise jer resultatet, når det blir færdigt!

7 kommentarer:

Margith sagde ...

Venter spændt på resultatet:-)

Loppe-shoppe sagde ...

Vinylfolie!!!???

Julia Hausfrau sagde ...

Uh, det ser lovende ud! Jeg har lidt det samme problem, måske bare lidt værre. Vi bor nemlig til leje, og kan ikke gøre noget som helst, for at forskønne det laminat/gule træ-helvede, vores køkken består af...

Camille sagde ...

Ja, hedder det ikke vinylfolie? I hvert fald noget derhen af... Det er sådan lidt a la wall stickers, men blot på ruller.

Julia, ja i forhold til jer skal vi vist ikke brokke os. Vores er i det mindste helt hvide. Måske kan I dække jeres låger helt med hvid folie?

Heidi sagde ...

Cool, bliver spændende at se hvordan det bliver :)

Ha en super kreativ weekend :)

Loppe-shoppe sagde ...

Nåh... Tak for bonus-info!

Louise sagde ...

Uhh, hvor spændende :-)
Vores køkken er også et mareridt, her er pengene der desværre bare ikke til at gøre noget ved det.. Endnu ;-)