søndag den 12. september 2010

SøndagsSamling

mmm søndag!

Her er søndag = afslapning, hygge og tullen rundt. Søndag er den dag hvor jeg lader op og forbereder en ny uge, gerne i nattøj hele dagen og med uglet hår. :D

Selv kattene slapper af! ( men ok, det gør de vist alle dage...)


Dette billede bringer mig til overskriften på denne post, nemlig SøndagsSamling. For det er hvad jeg vil komme ind på, hver søndag: Samlinger!

Jeg elsker at se folks samlinger. Hvad samler man på, og hvorfor? Har man det samlet i en montre eller på en hylde, er det gemt væk, eller hvordan er det vist frem?

Dette billede viser én af de ting jeg godt kan lide, og efterhånden er det begyndt at ligne en lille samling, selvom jeg ikke helt vil kalde det dét: Fluesvampe. Her på et sengetæppe lavet af quiltet stof fra Stof og Stil. Jeg elsker formen, farverne og prikkerne. Det passer enormt godt ind i min fascination og glæde ved 50'ernes formsprog, og farverne og prikkerne til mit tegneserie-univers. ( nogle vil også mene at kattene er en samling, men jeg tror vi stopper den ved "De 5". ;) Har vist rigeligt allerede... haha).

Lidt andre røde svampe fra mit hverdagshjem:

viskelæder og blyantspidser i ét, fra Surprise Me! ( og en lille kat)

Sparebøsse, fra Lagerhaus
   Salt- og pebersæt, Urban Outfitters

 Juledekorationssvampe titter frem bag dørtelefonen

  Lille lampe, fra Surprise Me! ( ovenpå en giant bøtte hårpomade)

 Krukker, fra Søstrene Grene


 En lille klistermærke/ wallsticker dekoration, fra Hay.

 Sengelampe, fra Area.

og så er der robotterne! Dét er mere en samling, vil jeg mene:

selv på spisebords stolene har de sneget sig ind....

Hvad samler du på?


Hav en herlig søndag derude!

1 kommentar:

Missy Kick-A-Lot sagde ...

Jeg samler på nullermænd :0) og så samler jeg på emballage som jeg synes er fedt, det meste er på arbejdet dog, da manden ikke synes at det er så fedt at have stabler af emaballge i hjemmet :0(