mandag den 20. september 2010

Hvad storskraldet gemte

Forleden dag, da vi var på vej hjem fra nogle venner, stødte vi på en stor container FYLDT med alskens sager, primært alm. storskrald. Mange går blot forbi, men jeg skal altid liiige hen og lure.

Denne gang var der ikke den store gevinst, men jeg fandt da et stel til et bord, som min kæreste hoppede ind efter. Bordpladen manglede, så der skal lige skaffes en rest træ og monteres.Egentlig et fint stel! Det ene ben skal lige have en skrue eller to, og så en bordplade, men så spiller det skisme!

Vi mangler stadig et sofabord, så måske er det endelig dét vi har fundet? Indtil videre har vi brugt en skammel med en bakke på:
Jeg drømmmer om et bønnebord, enten et gammelt i teak eller et nyt fra DesignerZoo, men synes ikke lige budgettet er til det, og er ikke stødt på de gamle teak på nogle loppemarkeder endnu ( kun de helt små)
 
billedet fundet på dba hvor flere sælger disse borde

Vi har mange ting  der er fundet sat til storskrald af andre. Jeg ved der er mange der finder det "pinligt" at tage andres skrald - men hvorfor egentlig? Er det ikke kun fedt at andre kan bruge det, som man har smidt ud?

Vores skænk fandt jeg på gaden, hvor den stod i regnvejr og blev ødelagt langsomt. Det ene ben var faldet af ( men lå i skuffen), og spejlet i det ene rum var smadret. Men resten er jo fint, og vi er ret glade for vores fine skænk! Skulle den blot være blevet brændt på forbrændingen? 


Spisebords stolene fandt min mor i en container. Betrækket var noget ulækkert, men af med det, afrense teak'en, og så ny polstring og betræk. Jeg har haft dem i en del år nu, og ombetrækker dem ca. hvert 3 år, for afvekslingens skyld. - og så er der stempel i bunden! Jo, det er skam ægte Wegner stole!For omkring 10 år siden skulle nogen renovere køkken, hvor dette havde hængt. Jeg kom forbi og samlede det op, og efter en gang hvid maling blev det da temmelig fint! Nu hænger det over min krea- plads.
 

Hvad har du fundet til storskrald? Jeg ved at mange har fundet fantastiske sager!10 kommentarer:

Kaylovesvintage sagde ...

looks wonderful

I got a Robot collection,not easy to find anymore

Nora sagde ...

Jeg har engang klunset den fineste baby kop ;-)

Men også en dukkevogn, 2 klapvogne (blev brugt til ferien og efterladt), en hel sort sæk med spil, en skøøøn gammel meget grøn lænestol og meget andet.

Her hvor jeg bor er der storskrald hver uge :-D

Mininota har dog arvet klunsergenet som kommer fra min mor, og vi er ikke altid helt enige i om de ting han finder skal med hjem :-p

Camille sagde ...

Uh storskrald HVER uge? Det lyder himmelsk!

Her er der desværre ikke storskraldsrum eller ordning med opsamling ved vejen, så det er hvad der nu står på gaden og ligger i containere man nu kommer forbi. Men HVER uge...wow!

Lyder som nogle gode fund!

haha det klunsetgen er FARLIGT! (men dejligt at Mininota har arvet det - det er det bedste gen af alle!)

Håber at I alle har det herligt! Det er godt nok lang tid siden! og mininota er jo slet ikke mininota længere... nu må han vel snart være maxinota! :D

Ditte sagde ...

Jeg har fundet en Arne Jacobsen myre stol i teaktræ, den er fantastisk, men ret slidt. Men jeg ELSKER den! :D

Camille sagde ...

Uh at finde en myrestol er da lidt af et scoop! Fedt!

hellcatno1 sagde ...

For et par uger siden fandt jeg den mest fantastiske teakskænk fra 60'erne til storskrald på genbrugsstationen -lige sådan een, som jeg har ønsket mig. Den kom tydeligvis fra et dødsbo og var i perfekt stand. Desværre kunne jeg ikke finde nogen, der kunne hjælpe mig med at få den hjem. Jeg troppede så op næste gang de havde åbent med hjælpende hænder i min frokostpause og i god tid, og tænk engang, så var den kørt til forbrændingen!!!! NEEEEEJ - jeg ærgrer mig stadig ;-(

Camille sagde ...

NOOOOOOOOOOOO!!!!!

Tænk engang! Der burde være love der forbød den slags!

TennaIsabella sagde ...

Uh jeg ELSKER storskrald's rum! Her i blokkerne hvor jeg bor, har vi ikke mindre end 4 storskralds rum og der er OFTE guld at finde :-)
Forstår heller ikke hvorfor folk finder det pinligt, det er vel ikke anderledes end at købe det brugt på nettet eller i den lokale genbrugsforening. Her er det bare gratis ;-)

Camille sagde ...

Orv! Snyyyd! :D

Her er der ikke noget rum, det er skisme træls! Men heldigvis sætter folk ofte ting ved siden af/på gaden.

Tror det er dét der med at "man roder i skrald"... *ryster let på hovedet*. Men kun fedt, for at er der mere til os andre!

hellcatno1 sagde ...

Kluns er økologisk bæredygtigt! Brug&smidvæk mentalitet er dekadent og egoistisk!!