torsdag den 23. september 2010

Farver eller ej?

Her er en del røde sager i dette hverdagshjem... Rød og lyseblå. Gode både hver for sig og sammen.
I det hele taget elsker jeg farver i hjemmet, og tror aldrig jeg kommer til at bo hvidt i hvidt.

Hvilke farver går igen hjemme hos dig? 

Foretrækker du rene, hvide flader eller er du  også til farver?


4 kommentarer:

irene sagde ...

Aldrig hvidt i hvidt,det er slet ikke vores stil. dejligt med farver,det gør rummene varmere!

Rasmine sagde ...

Du kommer til at elske mit hus! Jeg kan love dig for at det bliver farverigt!

hellcatno1 sagde ...

Vi bor jo topmaximalistisk med masser af farver!!! Jeg HADER hvidt i hvidt og har for længst nået kvalmegrænsen over "shabby Chick", "slidt hvidt" eller whatever ...
Lige for tiden synes jeg også godt den der tendens med at overplastre alskens ting - især børnemøbler og amarhylder - med retrotapet, må slappe lidt af ... ;-)
Jeg elsker både 60'er pangfarver, men også 50'ernes mere afdæmpede pasteller, så der er vist rimeligt "farverodet" hjemme hos os.

Camille sagde ...

Helle, nu hedder det "de cremehvide"! Bare med den finde, at de er begyndt at male ALT sort højglans, blandet med hvidt. ;) Det kan være smadder flot, men jeg ville nu ønske at de turde sætte bare en lille smule mere kulør på hjemmet. Ingen er hvid i hvid, cremefarvet eller sort/hvid - så det burde hjemmet heller ikke kun være.

Jeg elsker retrotapet, i visse mængder. Jeg synes også nogen gange det blir overgjort en smule, hvilket imo er en skam. Man nyder ikke det enkelte, men alt blir en smeltedigel af farvelade og retro. Der er jeg nok mere til at vælge ud og prioritere.

Jeg synes der er så fint hjemme hos jer. Det er dejligt at se nogen der TØR fyre op for indretningen, så den matcher beboerne, og ikke blot er en kulisse.