tirsdag den 21. september 2010

- og vupti: èt styks fin væg!

Se lige hvad vi vågnede op til:


Nu skal skabet bare hænges rigtigt op, så er den i vinkel! (og vi blev slet ikke uvenner undervejs! Højst lidt irritable... haha. Ja, rygtet sir' at det er under tapetopsætning man går fra hinanden og/ eller blir' dødeligt uvenner. Jeg kan hermed fortælle at det bare er... et rygte)

Flere har skrevet til mig at det er superfedt tapet, men at de gerne vil have lidt flere farver ind. FermLIVING, hvor tapetet er fra, har flere tapeter med kraftig retroinspiration, også med lidt farver indover:


og så kan jeg jo også godt lide de der striber....

Der er sikkert en masse andre mærker der laver fede tapeter med retro elementer ( 40-60'er), men jeg kender kun FermLIVING.

Det var virkelig nemt at sætte det op. Jeg har tidligere skulle sætte nogle gamle vintage tapeter op, og dét var ikke nemt! Eneste ulempe ved Mushroom Soup tapetet var at det var svært at samle mønstret i kanterne. Jeg tror at maskinen der printer det, har printet de 2 ruller lidt forskelligt i siderne. Men det gik da, og resultatet er møg fint!

3 kommentarer:

irene sagde ...

Mandrup Poulsen,på H C.Ørstedsvej, har også fantastisk tapet, det er der vi har købt begge vores!!! Jeres væg med svampe,er virkelig sej,Camille!!

Camille sagde ...

Uh ja, hvordan kunne jeg dog glemme gode Mandrup Poulsen! Fantastisk sted!

Tak Irene :)

Kaylovesvintage sagde ...

oh the mushroom wallpaper is so pretty