søndag den 26. december 2010

GLÆDELIG JUL!!!

SÅ kom jeg online, efter et par dages julerier!

Jeg skal simpelthen finde vinderen af den 24. pakke, den bla. indeholder denne superfine broche:Allerførst: Tusind tak for alle jeres fine kommentarer! Jeg er virkelig glad for hver og én! :)

Og TAK fordi så mange ville være med her i pakkekalenderen! Det var en sjov tanke jeg fik, og så gik jeg igang. Heldigvis var der en masse fede bloggere og firmaer, der ville lege med, og de skal bestemt også have en STOR tak! Jeg poster lige et indlæg senere, hvor du kan få alle links samlet. Måske er der nogen ting der skal hjem til dig at bo?

Vinderen af den 24. pakke er nummer 5, siger Hr. Lee.  

"Hvorfor?"

"Jamen det er sådan et godt tal! Og udover i dag, er der 5 dage tilbage af 2010, så det manglede da bare!"

 Så vinderen af skypude, tørklæde, Robotta ring mm. er:Stort tillykke til Pia!


Jeg lovede også en ekstra pakke, som indeholder præcis dét der blev ønsket (den havde nogen nu nok regnet ud, hva? haha). Jeg har valgt ikke at trække lod, men vælge lige præcis dén kommentar som jeg synes skal vinde. Det må være sådan et privilegie man har fra tid til anden, når man sidder bag tasterne.

Hende, der skal glædes med en ekstra pakke er en kvinde der har rørt mig dybt. Første gang jeg læste med på hendes blog, begyndte jeg at græde, og måtte lukke computeren sammen... men nu er jeg så småt begyndt at kommentere, Mette!

Hende der skal have den ekstra pakke er nemlig FruHansen, hvis lille datter Vera ikke er blandt os længere. Vera kom til verden i foråret, men nåede ikke at få sommeren med, før hun måtte afsted igen. Jeg har grædt og grædt og tænkt på Mette's familie, og den lille pige, der hedder det samme som mit mærke. Vera. Nogen gange føles livet så uretfærdigt og tarveligt...

Mette skrev:

 
Mette, skriv en mail til mig, på camillecourchaine(@)gmail(.)com - med hvilken pung og tørklæde du vil have, så sender jeg det til dig!
Jeg ved ikke om jeg er den eneste der er med på denne vogn, meen... lige så meget som at jeg gerne vil have julepyntet op allerede i november.... lige så meget vil jeg gerne have den NED allerede 2 juledag! Så er det væk med tingene, og jeg glædes ved at få lejligheden tilbage i vante rammer. Hvidgranen røg allerede i aftes, ned i kassen med træet, og juletræspynten ligger nu i kasser og venter på at komme rigtigt på plads. Sikke meget plads det gav!

Har du haft en dejlig jul? Jeg har - dét er sikkert og vist! Juleaften foregik med mine forældre, og 1. juledag kom Hr. Lee's familie forbi til en art julefrokost bord af de lækre rester fra juleaften.

og tænk engang! Jeg fik hele 2 gaver af Hr. Lee - og det var simpelthen det jeg havde ønsket mig allermest, UDEN at jeg havde lavet en ønskeseddel til ham! Manden har for en gangs skyld lyttet efter til mine "iiihhh DET ønsker jeg mig!", her sidst på året. Mega sejt gået af den kære mand, der ellers altid har ret svært ved at finde på hvad han skal give mig. Jeg fik bogen "Tilbage til 50'erne" og en Kähler usb paddehat. SÅ fint!

bogen så jeg for første gang nede hos Inga, der endda selv er med i bogen! 

2 kommentarer:

FruHansen sagde ...

..Tusind tak Camille..Jeg smuttede lige et smut på bloggen, inden vi om lidt får huset fuld af gæster.. Tak for de fine ting fra dit fantastiske mærke "Miss Vera" det betyder ubeskriveligt meget - udløste straks glædestårer og tårer fordi jeg bliver så rørt over denne kærlighed i cyperspace.. hov nu kommer gæsterne.. skriver senere.. Knus Mette

Joan sagde ...

typisk så finder man først ud af at der har været pakkekalender her når det er over den 24 dec.. ellers fin side du har dig :D