torsdag den 16. december 2010

Blogland ER et dejligt, rart og berigende sted! Se bare her:

Midt i al efterdønningerne på blogdrama, sure miner og dumme intentioner her i blogland, synes jeg at det er på tide med en succeshistorie der fortæller, at blogland ER et rart sted at være, og at vi skal huske at fokusere på det gode ved dette forunderlige sted. For trods brodne kar, er blogland nu et dejligt sted!

Jeg glemte nemlig da helt at skrive noget om denne fine pakke, jeg modtog for noget tid siden!  Sikke noget, som jeg nu STRAKS laver om på. Måske var det bare meningen at det først skulle komme nu, hvor vi vist alle har brug for en god bloghistorie?

For noget tid siden, lå denne fine pakke pludselig i postkassen da jeg kom hjem:

er den ikke bare pakket flot ind? Lækkert tapet, 
som jeg næsten synes er for sødt til at pakke ind med. haha. 
Men IH det var en fin pakke at finde i postkassen!

Jeg kunne godt genkende afsenderen, men jeg kunne slet slet ikke forstå hvorfor jeg skulle have pakke fra hende... og hvordan kendte hun min adresse? Det var nemlig fra den søde Frk. Trillingsgaard! :)

Inden i pakken, der forsigtigt blev åbnet med en hobbykniv, så jeg måske kan genbruge tapetet, fandt jeg denne bog:


Jamen hov! Det er jo dén bog man kunne vinde i hendes give away for noget tid siden! Men jeg vandt jo desværre ikke... så blev HELT forvirret da jeg så den var indeni!

Men så så jeg hendes søde brev, der var vedlagt - hun havde jo fundet ENDNU en bog, og synes at dén skulle jeg da have! SÅ sødt! <3


Hvor ER det bare sødt og hvor er det bare dejligt med blogland der er fyldt med søde, kreative og dygtige mennesker. Tusind, tusind TAK, søde Louise! Og rigtig glædelig jul til dig også!

Louise finder i øvrigt mange fine bøger, og deler gerne med os andre. Lige nu er der endnu en bog på højkant i en give away, nemlig denne: 


Udover at være bagmanden kvinden bag disse fine bog give aways, har Louise en superfin blog, som jeg heldigvis opdagede hurtigt her i blogland. 

Lige for tiden har hun gang i en julekalender med kreative forslag hvor dag, til noget julet. Der er så fine ting hun laver og finder, at jeg MÅ ind og kigge hver dag, for at se hvad hun nu har fundet på. Du finder hendes julekalender her.

4 kommentarer:

F r k. E v i g g l a d sagde ...

Sikke da' en fantastisk gave du har fået :) Har også selv bogen og den er fuld af gode ideer..

Louise sagde ...

Hvor fint! Og meget meget betænksomt af Louise! Se, dét er nemlig det helt skønne ved Blogland ja. At vi kan glæde og overraske hinanden :-)

Frk. Trillingsgaard sagde ...

Camille; tusind mange tak for de finde ord - sidder her med røde ører og det hele..

Var lidt bange for at det virkede for "stalker"-agtigt at sende dig bogen som jeg skrev til dig da du havde modtaget bogen, men du var mit allerførste og meget dejlige møde med blogland.. Jeg oplever intet dårligt hér - kun kærlige og dejlige mennesker og en hulens masse søde kommentarer..

Vi kopierer vel alle ET eller andet sted fra, og man må nok bare tage det som en kæmpe ære at man kan inspirere en anden så meget, at de får lyst til at kopiere én.. Tjaa, det er bare min meget ydmyge mening- det kan jeg ikke gå sådan i flint over..

Mange jule-klem Louise
- og tak fordi du er som du er!!

irene sagde ...

dejligt med overraskelser,især sådan nogle goe nogen!! kender ikke så meget til tonen i blog-land,men det er vel ligesom alle andre steder;en blandet flok af mennesker, med forskellige meninger! brug det positive og drop det negative!!! knus :-D