søndag den 12. december 2010

3. søndag i advent fandt en vinder - og mandags pakkesmugkig!

Har du haft en herlig adventssøndag? Husket at tænde adventslysene?
Her har den stået på besøg, det sidste julepyntning, hygge og afslapning. Der dufter stadig af søndagssteg, og manden står i køkkenet for at tage opvasken (SÅ heldig er jeg nemlig!).

Pakken i dag er givet af farverige RICE, og ser således ud:


Dagens spørgsmål var:


og svaret er naturligvis:

I dag lavede vi den gode gamle:

Camille:Sig et tal mellem 1 og 45!
Hr. Lee: 14!
Camille: Så er dét vinderen i dag!

Så kom tællearbejdet. Efter at have talt, og at have talt efter, og ikke mindst tjekket at svaret var rigtigt, kan jeg berette at vinderen af dagens pakke er:


Tillykke Missy! 

- og tak til RICE for at give dagens fine gave! Husk at klikke forbi deres facebook side her. ;) 

 
I morgen er det mandag den 13. december, og dét skal du glæde dig til! Dagens pakke er givet af Simone, aka. Eggzakly. Måske kender du hendes blog, no such thing as a wasted polaroid 

Hvis ikke, vil jeg helt klart anbefale dig at kigge forbi! 

 Simone er en vaskeægte nørd, når det kommer til gamle fotografiapparater. Jeg skriver med vilje fotografiapparat, for kamera får bare slet ikke den samme klang frem i mine ører. Hendes fotografiapparater er fra dengang man ikke lige kunne have sit kamera med i lommen, og fra dengang én film var en stor kassette.


Når hun tager ud og fotograferer, foregår det oftest med en taske proppet med dele, og film der nøjsomt er udvalgt til et bestemt formål... det er nemlig ikke lige som digitalkameraet, hvor man kan tage 100 billeder uden at det koster ekstra, så det bliver hurtigt en bekostelig affære at tage mange billeder.Filmene er nemlig et helt andet kapitel. Hvis det er svært at finde de fine gamle fotografiapparater i god stand, er det straks værre med filmene.

For efter at Polaroid lukkede, og de forskellige producenter dropper at fremstille de gamle film, er det noget af en opgave at finde frem til ubrugte film, der er bevaret så de stadig virker. Et firma er begyndt at fremstille polaroid film igen, men det er på forsøgsbasis, og bestemt ikke billigt i anskaffelse! Så hvert billede er nøjsomt udvalgt, og man tager ikke mange af hvert motiv.

Simone nøjes ikke med at tage billeder. Hun leger med udtryk, forvandler fejlshots til nye kunstværker, splitter billederne ad for at skabe nye sammenhænge, og meget meget mere,jeg slet ikke er fotonørdet nok til at forstå. :D 


Dette billede gik til ved fremkaldelsen, eller blev alt for mørkt
- Simone skilte billedet ad og lavede det til et skattekort!

Jeg er vild med Simones kunst, og elsker især at det er 100 procent unikke ting. Mange af de gamle billeder får i mine øjne et lidt "spøgelsesagtigt" præg, og skulle man ikke vide bedre ville man tro at billederne var taget for længe, længe siden.

Udover sin fotokunst, har Simone netop oprettet en Amio butik, hvor hun lover at sætte kunstværker til salg, heriblandt print af hendes fantastiske fotokunst. 

Find hende også på facebook, lige her.Følg med i morgen, og se hvad dagens pakke indeholder! 
Det er ikke én, men hele 3 gaver, der viser 3 forskellige sider af Simones kunstneriske evner.

 

Ingen kommentarer: