torsdag den 9. december 2010

Jeg støtter Hjerternes Fest - vil du også være med?

Midt i al denne juleglæde og festivitas og konkurrencer og vinden og tjuhej, synes jeg også, at vi skal huske dem, der ikke har så meget at gøre godt med.

Selvom regeringen benægter at de findes, så ER der fattige mennesker i Danmark, og der ER familier der ikke har råd til at holde jul som flertallet gør det. Jeg taler ikke om at de ikke har råd til økologiske frilands flæskestege og en stor playstation til drengen på 5. Nej, det er noget helt basalt som overhovedet at kunne give sine børn gaver, og spise julemad, købt billigt i Netto.

For der ER familier der ikke har penge til julemad og julegaver! Disse børn har lige så mange drømme og ønsker som alle deres klassekammerater, men må år efter år sidde tomhændet og skuffet juleaften, og konstant prøve at huske sig selv på at det er HYGGEN der er det vigtigste. Og ja, hyggen ER vigtig! Men en dreng på 8 år skal have lov til at få gaver og spise god mad og konfekt og alt det som alle de andre i skolen gør.


Trine og Marina har stablet et kæmpe arrangement på benene. En HJERTERNES FEST, som er en kolossal give away med MASSER af fine gaver, samlet i KÆMPE bunker. Du kan vinde disse gaver, ved at købe lodder á 50 kr.  Jo flere lodder - jo større chance for at vinde gaver nok til hele din familie.

Alle de indsamlede penge går ubeskåret til Mødrehjælpens julehjælp til udsatte børnefamilier.
Se mere på Hjerternes Fest, hvor der både står hvordan du kan give og vinde gaver.

Jeg har doneret præmier til 2 af grupperne:  Guld og Sølv bunken:
Lad os sammen løfte i flok og hjælpe nogle af dem 
der ikke har så meget!


2 kommentarer:

Marina sagde ...

Endnu en gang tak for omtale og for de fine gaver. Det betyder rigtigt meget. Og tænk allerede nu har vi penge nok til at hjælpe 12 familier. Det er da juleglæde der må røre hjertet.

Loppe-shoppe sagde ...

Har et lod i guldbunken (og et i granbunken) og håber meget på at vinde!
Superseje gaver du har lagt!