søndag den 19. december 2010

19. December: Frou Frou

Glædelig 4. søndag i advent! Nu er det sørme snart det er.... JULEAFTEN!

I dag er det igen en genganger der er på spil, nemlig Frou Frou!

Frou Frou behøver vist næppe nogen introduktion efterhånden, men skal jeg sige noget vil jeg da bestemt beskrive webshoppen således: FARLIG SIDE! Jeg har ihvertfald købt en del derfra igennem tiden, og der skal nok komme mere til! :D 

Find også Frou Frou på facebook lige her, hvor de seneste nyheder bliver præsenteret først.


Dagens gave i pakkekalenderen, på denne 4 og sidste søndag i advent er noget af en gave:
Et gavekort på 500 kr, til kategorien "Bogstaver".

Hvad sir' du så? Jeg er smadder misundelig på jer andre - jeg er den eneste der ikke kan deltage! :D



For at vinde dagens pakke, skal du svare på følgende:

”Hvad synes du, at frou-frou mangler i varesortimentet 
eller kunne gøre bedre…??” 
skriv dit svar som kommentar til dette indlæg inden kl. 20
Klik her for at komme til kommentarfeltet.

  

og nu hvor det nu ER sidste søndag i advent, er der en ekstra overraskelse til dig:

Søren/Frou Frou smider et ekstra gavekort i puljen, ligeledes på hele 500 kr til bogstaver!

Så vil du VIRKELIG gerne vinde en masse fede bogstaver, så gør dig ekstra umage:

Den 23. december kl. 18.00 vil Søren kåre vinderen, 
og det er den der kommer med det bedste forslag!

Det vil sige, at denne ekstra konkurrence løber fra i dag søndag den 19/12 kl 08 -  til den 23/12 kl. 18.
Kommentarer lagt efter den alm. pakkekalender deadline vil derfor 
også tælle med i denne ekstra-konkurrence.

Vinderen vil blive annonceret på Frou Frou's facebook side, 
så skynd dig at klikke 'like' hos Frou Frou, lige her.

27 kommentarer:

sonja hansen sagde ...

det var et svært spørgsmål, frou-frou har bare det jeg går og drømmer om, men mit bud er: noget til haven, gamle fuglebade, jeg ville fluks investere i et sådan

Fie sagde ...

Jeg synes, der mangler en bredere søgefunktion, hvor man kan søge på pris eller prisniveau. Hvis man let kan finde en vare inden for sit budget er det meget mere sansynligt, at man bliver inspireret - og vil købe den.

Julia Hausfrau sagde ...

Jeg syntes Frou-Frou skulle udvide deres børnesortiment lidt, og opdele kategorierne i brugbart legetøj og samlerobjekter. Som det er nu, syntes jeg de 2 ting ligger i en salig blandning, og størstedelen af deres udvalg vil jeg betegne som samlerobjekter. Jeg ville elske at finde gammelt legetøj, som stadig kan leges med!

I øvrigt en fantastisk præmie :)

Fluesvampen sagde ...

ORV, den vil jeg gerne vinde....
Jeg syntes faktisk ikke Frou Frou mangler noget. Hjemme på min væg hænger den skønneste frø-skoletavle fra butikken :-)

Loppe-shoppe sagde ...

Sidst jeg købte noget i frou-frou, købte jeg stofledninger som hænger smukt i køkkenet med store pærer!

Jeg har - trods lang tid med at klikke rundt på "frou-frou" og trods tanker - ikke fundet på noget, der skulle være anderledes. Jeg synes det er en perfekt web-shop, så mit bedste råd er: Hold stilen!

Mange hilsner fra Helle.

Onkel Anne sagde ...

Åh den er svær ikk? For generelt er det jo en super lækker sag! Men umiddelbart var mit første indtryk i den første give away jeg vandt derfra, at baggrundsfarven ikke inspirerer til yderligere surfen. Den prutfarve kan skræmme mange væk...
I det hele taget mener jeg farverne trænger til et tjek. Jeg ville vælge evt en blå baggrund og hvid skrift. Det er jo faktisk bevist at de to farver slapper øjet mere af. Og hey det kunne jo give en ekstra gevinst, for så vil den mulige kunde være på siden ekstra længe.
Jeg ville også tjekke lidt mere på teksten derinde. Lave den mere sprød og indbydende. Mere fræk og anderledes. Tør satse mere, så frou-frou ikke ligner alle de andre butikker. Eks. Camilles blog med de frække farver husker man rigtig godt!

Nanna sagde ...

En ldit mere smart og brugervenlig brugerflade! :-) F.eks. en "vis alle"-knap, der hvor der er flere end én side.

Rikke R sagde ...

De mangler stoffer, vintage og retro eller ting til baren:-)

line love sagde ...

Jeg synes, der mangler tekstilvarer i sortimentet. Altså nu hvor man skal nævne noget :) For sortimentet er jo helt fantastisk! Glædelig advent!

Sara sagde ...

Selv om der er næsten alt hvad et vintage-elskende hjerte begærer, så savner jeg personligt sådan noget som gamle fine tørrehjelme, højfjeldsole og carmen curlers i fine æsker og al den slags smarte eldrevne forskønnelsesapparaturer fra 1950'erne/60'erne. Det er ikke fordi de partou behøver at virke (højfjeldssolen ved man måske bedre end at anvende idag i hvert fald..), men de ville pynte gevaldigt alligevel. Hjemme hos mig i hvert fald. Jeg har allerede flere af den slags ting, og alligevel kan mit æstetiske samlergen ikke få nok :-)

Pernille sagde ...

Hej,

Jeg elsker frou-frou.dk!! Jeg har ofte tænkt på at det ville være dejligt hvis der var billeder i stedet for links på nyhedssiden (http://www.frou-frou.dk/Product-promo.asp?id=7) så det vil jeg forsigtigt forslå.

God jul til alle:-)

Med venlig hilsen Pernille Sørensen

Trine V sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig en "sæsonkategori" med ting som julepynt og påskepynt. :o)

Marolle sagde ...

jeg synes frou frou er en fantastisk butik som spænder bredt, og er glad for at se at der er kommet tapet. Jeg kunne dog også godt bruge noget lækkert retro stof :)

Ida Corina Jahn sagde ...

Jeg har nu kigget længe og godt på Frou Frou's hjemmeside og må sige at varesortimentet er bredt og velafsorteret.

Noget af det jeg dog savner, er en decideret bog sektion. Alt lige fra gamle pop-up-bøger som jo er fantastiske, til børnebøger, hollywood glam, retro tegneserie hæfter etc.

Jeg kunne også forestille mig at sådan noget som gamle bøger om makeup, tøj, skønhedstips etc. ville være fantastiske at have i sortimentet.

Håber i kan bruge mine forslag.

K.h
Ida

Kurosakurambou sagde ...

Gøre bedre?.... Hmmm...

Mere af det hele tak! ;)

Anonym sagde ...

Hej..
Så skønne ting i frou frou, men i denne søde juletid mangler jeg da kun lidt antik julepynt...
God jul til alle...
hilsen Berit

Susanne Klein sagde ...

Mangler måske lidt kvindelig touch..en grangren/kogle i ny & næ...Bare i juletiden...smil

Line sagde ...

Jeg synes at frou-frou er helt perfekt som det er. Der er masser af varer i de enkelte kategorier, hjemmesiden er nem og overskuelig ;)

Camilla Snedker sagde ...

Siden har mange pæne billeder men mangler lidt mere personlighed. Det kunne blandt andet være en tydeligere overskrift og at menuérne blev lavet mere fremtrædende så brugerens opmærksomhed blev rettet på dem. Mht skrift i både menuér og overskrift kunne man vælge en mere gennemført stil i form af skråskrift så det passer til temaet på siden. Siden er nem at finde rundt på men virker lidt kedeligt pga baggrunden, et mønster eller gennemsigtigt billede ville hjælpe meget på det generelle indtryk.

Lars sagde ...

problemet med frou-frou er at der ikke mangler noget! - er der noget man mangler skriver man en mail - så har søren som regel lidt på lager - levering er tip top og også servicen. Her har I virkeligt et koncept der er værd at holde fast i...

jo... jeg mangler det synsprøveskab fra doktoren... ;o)

Mejse sagde ...

Jeg synes det er svært at sætte en finger på varesortimentet.. Til gengæld vil jeg foreslå et nyt og knap så rodet webdesign! Jeg synes det er en skam med alle de streger over det hele! Og alle de små billeder som man alligevel ikke kan se hvad forestiller, skal da så meget skiftes ud - med store lækre billeder, så man kan se alle de fine opstillinger og skønne sager som man ikke kan leve uden :) Og hvad med at åbne en blog..?!

Frk. Lilla sagde ...

Uhh der er jo helt vildt mange fiiine ting.. Man kunne købe sig fattig mange gange der. Specielt i alle de fine bogstaver og reklameskilte. Har kigget og kigget siden igennem flere gange og har svært ved at finde mangler ud over endnu flere varer. Der er jo det hele, mange forskellige kategorier. Men hvis jeg nu skulle komme med noget så tror jeg at det må være vintage smykker... Det kunne man jo nemt blive fristet af og det er jo som regel også ting som man ikke nødvendigvis behøver at prøve på før man køber det:) ellers er det en smadder fin side, dog syntes jeg godt at den kunne være lidt mere overskuelig og enkel at finde rundt i. Noget med mere simple, evt. Større bokse med kategorier i så det fremstår mere overskueligt indtil man er klikket ind på det ønskede emne. Håber det er et brugbart svar.
Julehilsner fra Frk. Lilla

eggzakly sagde ...

Hvad kunne Frou-frou gøre bedre? Jeg har kun haft én erfaring med Frou-frou, den var til gengæld også dårlig nok til at afholde mig fra at bestille hos dem igen. Jeg købte et par ting på hjemmesiden, men fik at vide ved leveringen at Søren "ikke lige kunne finde" den ene af de ting jeg havde bestilt (og betalt for). Jeg måtte så rykke og rykke efter tingen i løbet af den næste måned, men fik kun at vide at tingen "ikke lige havde dukket op" - trods den stadig stod til salg på hjemmesiden. Til sidst gav jeg op og fik mine penge refunderet.

Nu håber jeg, det er noget Frou-frou allerede har rettet op på, ellers er det sandelig noget de kan gøre bedre.

Julie Lille sagde ...

I har godtnok mange fine ting, og det er svært at sige, hvordan det ku' blive endnu finere!

Personligt kan jeg ikke få nok lamper, og det er svært at finde rigtig fine lamper udenfor antikbikserne, synes jeg - så hvis I spørger mig, ku' der godt være endnu flere fine lamper i jeres sortiment! F.eks. sådan noget som denne her:
http://www.worthpoint.com/worthopedia/dolly-toy-co-lamp-kids-hot-air-balloon-red-white

Den er jo bare helt utrolig pæn! Fordi jeg er så vild med alt, hvad der lyser, kunne jeg også godt savne endnu flere neonbogstaver i jeres sortiment.

Men udover det havde jeg lyst til at købe det hele - mangler bare plads og penge.

Fama sagde ...

Her var det mye å velge i. et forslag kunne kanskje være spesielle saker som kan anvendes til barnedåp, bryllup og andre høytider. Eks. Dåpsskrin ol.

Hilsen Fama, Norge

anihaarb.online.no

Missy Kick-A-Lot sagde ...

Jeg er vild med frou frou's ting, de har et bredt sortiment og man går aldrig galt i byen hvis man skal finde noget unikt.
Jeg synes dog at deres hjemmeside mangler noget, den er kedelig og ikke særlig inspirende at kigge på jeg tror man skal kigge lidt på farverne og skrifterne og finde noget der er mere i stil med de ting der sælger så noget mere retro/gammeldags stil. Det er ikke så meget der skal til, jeg ville foreslå en mørkere brun, krydret med en orange eller en lyseblå, måske med en lys grå og så holde alle sider i de farver, med hensyn til skrifter tænker jeg at Gotham, Neutra eller en MsEaves ville være godt hvis man vælger at bruge en meget klassisk skrift kan man så krydre den lidt med en FrenchScript, så får det en meget pæn retro stil uden at være for meget, lidt ligesom gamle emballager fra USA.

frou-frou sagde ...

Hej Alle.... tak for alle jeres fine og på alle måder super gode indslag.... :o)

Flere er inde på tekniske detaljer som i gerne vil have ændret, dette er desværre ikke lige så nemt som det måske lyder, da vi er bundet af at vi har valgt en brugervenlig standart shop... men flere at disse forslag er allerede på vores egen liste over ønsker vi gerne vil foretage os.... :o)

Vedr. farver og stil, takker vi igen for forslagene, men dette bliver der ikke ændret på før vi tager skridte fuldt ud og laver en hel ny shop... og der vil desværre nok gå 1-2 år får vi er klar til dette....

Mejse skrev "Og alle de små billeder som man alligevel ikke kan se hvad forestiller, skal da så meget skiftes ud - med store lækre billeder" ...... Mejse… har du prøvet at trykke på billederne så bliver de store.... :o)

Men i den udstrækning det er muligt for os at lave små ændringer, vil vi have jeres forslag i tankerne...

Der er også kommet mange gode forslag til udvidelse af varesortimentet, men speciel en forslag går meget igennem, retro stof... desværre er dette ikke noget der er nogen her os os der har forstand på, så dette ville kræve en dygtig underleverandør / samarbejdspartner .....!!!!

Det har været svært at vælge hvem der skal vinde det ekstra gavekort på 500,- til bogstaver, men vores valg er landet på Eggzakly, for hun har fat i noget meget vigtig, nemlig ikke at udvide butikken mere end at mand kan følge med og give alle kunder en god betjening. Nu er det dog over 2 ½ år siden Eggzakly handlet hos os og vi har heldigvis haft mange tilfredse kunder igennem butikken siden, over 5000 handler.... :o)

Men stadig skal der passes på at der ikke går noget galt og da vi har konstant mellem 2000 og 3000 vare online at holde styr på, så at give en 100% garanti for at der aldrig vil ske fejl igen, vil nok være at lyve.....

På grund at alle de gode svar har vi beslutte at give jer alle en Give away, et par bogstaver og lidt chokolade, så send og en alm. gammeldag email med jeres Navn, adresse og blog navn, så vil I inden for 5-7 dage modtaen en lille pakke med posten.... :o)

Godt nytår til alle, hilsen Søren, Frou-frou.dk