onsdag den 22. december 2010

and the hula hoop goes to...

Var du med i konkurrencen om dagens herlige pakke?

Det var intet mindre end den fineste fine hula hoop ring i bolsjestriber, håndlavet af den dygtige Miss Mia! 

Se selv - er det ikke bare en fin ring (og pinup darling?)


Billedet er sprit nyt, og slet ikke det endelige resultat, men den kære Miss Mia synes så bestemt vi skulle have et smugkig på hvor fint det bliver, og især se den flotte ring i aktion.

Jeg glæder mig ihvertfald MEGET til den dvd kommer frem. Har fuldt med på sidelinien, og alt er bare så gennemarbejdet og fedt at det helt klart er et must have, også selvom man ikke nødvendigvis træner hula hoop (men det kommer vi jo alle til meget snart!). Følg med på Mia's facebook gruppe her, hvor nyt om dvd'en naturligvis også kommer til at blive annonceret!

men vinderen... skal vi til det?

Vinderen er fundet ved lodtrækning, udført af den yndige Random.org, og overværet af den yderst kompetente lodtrækningsmester Hr. Lee.

Computer says:hvilket matcher med følgende:

Det er jo intet mindre end

Frøken Stitch Bitch, aka Cille, der nu kan hula hoop'e til Matador! Hurraaaa! 
Tillykke!

og så kommer det sjove... nemlig det Pernille spurgte om i hendes kommentar:

Hvordan vil du sende en hula hoop ring? 

Og der må jeg være der svar skyldig - det ved jeg simpelthen ikke. Men jeg ved at Cille bor i Århus, og der skal jeg hen i Januar... så måske må vi lave en overlevering dér? For jeg tror ganske enkelt ikke man kan sende en hula hoop ring....


1 kommentar:

Stitch Bitch sagde ...

Jubiii jubiii jubiii!!!!

Nej, du skal endelig ikke sende den, enten må du aflevere den eller også kommer jeg og henter den. Nu må vi se, hvem der krydser storebælt først. :)

Årh manner jeg er så glad!
Og nu må jeg bare glæde mig til Miss Mias DVD kommer så jeg kan lære at hulahoppe rigtigt. Yes yes yes! Det var simpelthen julens bedste overraskelse!!