torsdag den 13. januar 2011

Så er den skisme ved at være der!

Ja, indtil videre har det meste af min tid her i 2011 gået med det, så nu hvor det begynder at blive til noget, MÅ jeg råbe det højt:

Nu har jeg snart fået den nye butik helt op at køre!

Trods Kähler medaljonens magiske kræfter, der pludselig gav mig uventede computer skills, mangler jeg dog stadig lidt, men det går stille og roligt fremad. Jeg satser på at have alt rettet til inden ugen er omme.

Allerede nu kan man da se en kæmpe ændring, og der er kommet en masse nye varer op. Der mangler stadig lidt ekstra billeder hist og her, og lidt tekst, men ja - det ser skisme ud af noget!I denne uge har jeg lagt de første vintage varer op. Hverdagshjem butikken er nemlig både nyt og gammelt, med vigtigst af alt: 100 % mig. Så der kommer til at være en god blanding af alt det jeg selv godt kan lide.

Priserne på skattene fra en svunden tid er naturligvis højere, end hvis du selv skulle ud og finde dem. Men til gengæld er det hele præsenteret fint og nemt for dig, og du slipper for at rende på det ene loppemarked efter det andet. Her kommer der nye varer i starten af hver uge, så kig endelig forbi butikken.

Er det sådan at du samler på noget bestemt, har jeg allerede nu samlerlister. Det betyder, at jeg kigger efter tingene på listen når jeg er ude, og får jeg noget med hjem, for du besked før det lægges op på webbutikken. Vil du på listen, så send mig en mail på camille@hverdagshjem.dk
Der er naturligvis stadig en masse håndlavede herligheder, men noget nyt er at der også kommer andres arbejder ind på hylderne. Jeg synes det bliver et rigtig godt mix, og jeg glæder mig sådan til at de første ting tikker ind.  Lige nu er der dog en masse forskelligt, fra egen hånd:

7 kommentarer:

Frk. Lilla sagde ...

Ihhh hvor er det altså bare spændende og fiiint! :D
Du er bare BENHÅRD.. Hahaa!

Glæder mig til at høre mere om det hele senere idag.

Louise sagde ...

Det ser så godt ud!! :-)

Marolle sagde ...

det ser bare så fedt ud !
og jeg er vild med du også vil sælge genbrug nu, jeg kommer helt sikkert forbi :)

Kat sagde ...

Orh vildt spændende!!!

FRK Gadekjær sagde ...

Jeg vil glæde mig til at følge processen med overgang til Hverdagshjem.
Jeg var/er stor fan af Miss Vera og det lyder som en spændende fusion af gode ting og sager der kommer på Hverdagshjem :-)

Josephine sagde ...

Hej hej

Har du et godt tip til at lede efter eksempelvis gamle sofaer og kommoder, i København?:)

/Phine

Camille sagde ...

TUSIND TAK allesammen!!!!

Phine, jeg kender ikke lige noget på stående fod. Har selv købt en sofa i "Brugte ting og møbler" ved Nørrebro station en gang.