fredag den 7. januar 2011

Kom indenfor!

Jeg har ikke været så god til at blogge her efter jul. Hvorfor? Jeg har da pønset!

Pønset på ting og sager, men mest af alt på min forretning, hvor jeg lavede tøj og accessories.

Hvorfor skriver jeg det her, på hverdagshjem? Har det overhovedet noget med hinanden at gøre? - Jo, og nej.

Nej, fordi bloggen er mit eget frikvarter, min "for sjov og egen fornøjelse-ting". Forretningen er da også mit eget, men det er mit arbejde, og dér hvor der skal være en indtjening hver eneste dag. Der er deadlines, krav og en masse der skal nåes, ordnes og gøres. Det er timerne, og bloggen er mit frikvarter.

I august startede jeg denne blog, og jeg er skisme blevet glad for det. Det er sjovt, hyggeligt og hvor har jeg bare "mødt" mange seje, inspirerende mennesker! Det har sat en masse tanker i gang, og langsomt, men sikkert indså jeg at tiden var inde til en videreudvikling af forretningen, til en ny begyndelse og til at lave noget nyt. Men hvordan? Jeg tænkte og tænkte....

...og til sidst var den der!


Det lå da lige for, men jeg så det bare ikke. Så pr. 1/1/11, skiftede jeg det hele, og har nu lavet en butik af samme navn som bloggen her. 

- og det er DERFOR det har noget med hinanden at gøre! For jeg tænker at jeg hellere lige må sige "hey, det er derfor, at I kommer ind på en butik, hvis I skriver www.hverdagshjem.dk

Jeg har tænkt meget på, om det ville virke forkert, nu hvor bloggen hedder det samme, men det synes jeg ikke selv det er. Butikken og bloggen er begge mig, og de indeholder egentlig det samme, men på 2 forskellige måder. Bloggen er stadig som bloggen altid har været, og det skal der ikke laves om på!

Miss Vera tøjet er blevet skiftet ud med bolig, og det var det bedste jeg nogensinde kunne gøre!  Bolig har altid været min største "ting", hvorimod tøjet kom bagefter. Så det er da meget mere logisk at lave boligting, blande det med loppefund, og accessories. 

Det nye er også, at jeg vil sælge andres sager i kommision. "Håndlavede herligheder", som jeg kalder dem. Så sidder du og hækler, strikker, syer eller andet, så skriv endelig til mig, 
hvis du vil have dem solgt igennem butikken.  

Mine kunder har taget rigtig godt imod alt det nye, til trods for den store ændring, og jeg kan allerede nu se at det er en succes: Motivationen er blevet større, jeg GLÆDER mig til at komme på arbejde hver dag, og omsætningen er blevet større i butikken. 

Kunne man ønske sig en bedre start på 2011? Det tror jeg næppe!


(og jeg kan vist aldrig fatte mig i korthed, men sådan er det vist bare...)

8 kommentarer:

Stitch Bitch sagde ...

Yaaay! Du er den sejeste!

hellcatno1 sagde ...

Det er så sejt gået Camille!!
Bare det nu ikke betyder, at ALLE de gode junkbixe og genrugsstationer på Nørrebro er totalt støvsuget for de fede sager efter et "Hverdagshjem-raid"??
Men tillykke med skiftet ;-)

Anonym sagde ...

Hvor er det bare en fantastisk ide!
Jeg har lige været inde og lure, det ser skidegodt ud :)

Mirjam Theresa sagde ...

Tillykke med hjemmesiden. Jeg håber at det flasker sig for dig :) Kan se at du har mange fine ting.

Kh. Mirjam

Mejse sagde ...

Om det er tøj eller ting du laver er det stadig lige meget kram! Og jeg glæder mig helt vildt over at få lov til at kunne følge med fra starten :)

Louise sagde ...

Hej Camille,
Stort tillykke med dit nye navn og butik! Det ser så fint ud - der er mange spændende sager!
Og god idé at samle det hele under samme tag synes jeg, og især hvis det betyder at du nu kan lave det du aller helst vil og brænder for! Dejligt! Tillykke - jeg synes det er godt gået!

Camille sagde ...

Tusind, tusind tak allesammen!

Helle, nej, det skal du ikke være bekymret for. Jeg opererer mest i provinsen. :D

hellcatno1 sagde ...

;-)!