mandag den 17. januar 2011

Bedste venner... for et øjeblik


Jaja, jeg kan ikke lade være. Nu poster I andre billeder af søde, skønne børn, så her kommer et "ååh hvor sødt" indlæg... om mine katte. :D  

Jarjar og NooBie er bedste venner - for et øjeblik. Den er sikker hver gang. De ligger og putter, og så går der kort tid hvorefter de kommer op at slås. Hurra for husfreden! (men hvor så det sødt ud mens det varede)6 kommentarer:

Birgitte Nielsen sagde ...

Årh hvor skønt <3 LOVE IT!!!

Lene sagde ...

Dejligt billede, sådan har mine katte det også, ikke at de putter sammen som dine, men det ene øjeblik er de bedste venner og det næste hvæses der og knurres.

Ugler i posen sagde ...

Århhhh... Hvor er de kære! :) Vi har selv to kattepiger. De enes desværre ikke så fint som dine, men det er vel bare typisk sære hunkatte ;)

Ha en dejlig dag! Kh. MetteSofie

Julia Hausfrau sagde ...

Av, det gjorde ondt i mit kattemoderhjerte. Jeg savner at have kat, har jeg sagt det før? Ja, det har jeg vist...Åh, de er søde!

www.frk-trillingsgaard.blogspot.com sagde ...

Ja - det er altså for RINGE når vi sådan mødre-spammer... det er skisme for kedeligt for jer andre... Meeeen; det er da også nogle HELT utrolig lækkermås'er du har der... Ihhh, hvor de putter!!?

Camille sagde ...

De ligger faktisk ret sjældent sådan rigtigt sammen... men de vasker tit hinanden. Det er dér de kommer mest op at slås! haha.

Julia... åh jeg føler også med dig. Jeg måtte engang gå af med en kat, og kan stadig savne hende helt forfærdeligt! :(

Louise, nejnej det er mega hyggeligt! Men jeg må jo hellere være lidt fornærmet når jeg ikke kan være med på den slags billeder. haha.