onsdag den 12. januar 2011

Nye fund

Ja, jeg ved godt at jeg lige har postet en lettere praleblog med mine nye borde. Men derfor vil jeg poste en "nye fund" blog alligevel.

Det her bloggeri er sjovt - lige så meget som det er at vise andre ting, er det (i hvertfald for mig) en slags dagbog jeg kan kigge tilbage i senere. Især mine "nye fund" indlæg er derfor gode, da jeg så kan glædes ved dem påny, når jeg kigger tilbage.

Som jeg nu har ævlet om flere gange, var jeg på besøg hos ham der min far i weekenden (ja, Hr. Lee var nu også med), og tænk engang: Ude i skuret fandt jeg disse fine kasser:Først tænkte vi at de skulle sælges, men nu beholder vi dem selv for en stund (hæhæ), da de passer så glimrende til Hr. Lee's hotrod blade.

 Denne kasse er pt. en "katte kan hoppe ned i den, sidde lidt og så hoppe op igen"-kasse.

Urtepotteskjuleren her synes jeg er rigtig fin, men jeg kan ikke helt finde ud af om jeg kan lide farven. 
Skal den males, eller beholdes som den er? 

 Disse serveringsgafler købte jeg for noget tid siden, men modtog dem først i weekenden.
Jeg synes det er så fint at æsken er med!


Jeg fandt bagefter ud af at jeg allerede havde nogle, men de har ikke æske med... 
(og så er de jo slet ikke lige så fine, vel?!)


Det FEDESTE jeg fandt på loppemarked var denne hylde:Yup - en string hylla
(ja, jeg sir det på svensk, for ALT er bare bedre i Sverige)

Jeg aner ikke hvor den skal hænge, men det skal jeg nok finde ud af! Jeg har ønsket mig sådan én i et stykke tid, så er glad for at jeg fandt den, endda ret billigt. Hurra!


I øvrigt så virker jeg sikkert som den vildeste shop-a-holic med alle disse "nye fund" indlæg. Men det er jeg jo nok også... haha.

En stor del er jeg heldig at få forærende eller finde billigt, men det er også noget jeg bruger meget tid på.  Vi har sjældent store, dyre ting herhjemme, og har hverken stort tv eller anlæg.  Men alligevel glæder det mig, at jeg nu har lyttet efter og endelig har lavet butikken om, så nogle af tingene kan komme ud den vej (for vi har ALT for mange ting!)

7 kommentarer:

Julia Hausfrau sagde ...

Bah bah, behold du bare dine fund for dig selv :P Den string hylla er jeg vildt misundelig på! Og så fik katte-kassen mig til at smile. Det er bare typisk katte-adfærd :)

Mirjam Theresa sagde ...

Tillykke med dine fund! Jeg elsker selv at skrive om mine loppefund og gense dem på bloggen - og også at læse om andres fund. Af samme grund kalder jeg normalt min blog for loppeblog fremfor kreablog. Der er helt klart flere indlæg om loppefund og det er så skønt at kunne dele glæden over gode fund med andre, der måske også kan se, at det er en skat, man har erhvervet.

Fantastisk at du har fundet den hylde du søgte. Jeg er vild med kasserne, som jeg selv har en del af - og det er da alt for fint at de småserveringsgafler kommer i etui. Dem har vi også en del af og vi bruger dem overraskende meget.

Gerne flere loppeindlæg :)

God dag!

Kh. Mirjam

Loppe-shoppe sagde ...

Urtepotteskjuleren skal males!
(det måtte jeg lige ud med!)
Hvor er det skønt at læse om dig der har det som jeg - med fund!

hellcatno1 sagde ...

IKKE MALE URTEPOTTEN!!! Den er smuk som den er!! Ellers så sælg den til mig ;-)
Den ligner den jeg havde arvet fra min Farmor og som kattene selvfølgelig ha smadret - Grrrr.

Anonym sagde ...

Fede ting! Og fortsæt du bare med dine "praleblogs" -det er super inspiration til os andre ;)
Jeg kan godt li' farven på urtepotteskjuleren :)

www.frk-trillingsgaard.blogspot.com sagde ...

Nu STOPPER du med alle de lækre fund... Jeg vil også ud og finde de skjønne ting!!!

Ps - en lille bog er på vej i posten til dig (endelig - undskyld jeg er så mega sløv)

Klem Louise

Camille sagde ...

GODT at høre at mine fund-indlæg også kan bruges af andre. Jeg ELSKER jo også andres "nye fund"-indlæg, det er så hyggeligt at sidde og glædes på andres vegne (og nogle gange være DØDmisundelig!!!!)

Jeg tror ikke jeg maler urtepotteskjuleren... Jeg er så plat at jeg altid kommer til et punkt hvor jeg tænker NU skal den og den ting males... men når det kommer til stykket nænner jeg det jo ikke....

Louise, vi må tage på tur sammen en gang? Det kunne være brandhyggeligt!
( og glæder mig til bogen! Kender godt det der med at glemme at poste... haha så no worries. Alt godt kommer til den der venter, ikk?)