tirsdag den 25. januar 2011

En dag med lutter nye ting!

Mandagens kreativ fridag er her blevet afløst af fotodag, med efterfølgende redigeringshelvede (ja, jeg er jo sådan én der vil finde på og lave nyt, og ikke sidde redigere billeder hele dagen!). 

Det er både godt og skidt, for selvom den kreative fridag var SKØN, så det er også superfedt at vide, at der hver uge kommer nye billeder til, så hylderne i butikken kan blive fyldt med nye skønne sager. Dagens udfordring var at fotografere en hula hoop ring, en opgave jeg bestemt synes kunne være løst bedre, men det er fint nok for nu.

Jeg har været lidt i tvivl om jeg skal poste disse ting her, da jeg ikke vil lave en reklameblog. 
Men det ER jo det jeg laver, og siden det er min egen blog, er det vel ganske ok...

Denne mandag bød blandt andet på:

  
BordløberePuder


Elefanter


og retrosager


Alt er lagt op i butikken


I dag er det tirsdag, og tirsdag er altid "finde-på dag", da jeg rigtig skal kompensere for mandagens kedsommelige redigeringspjat. Denne tirsdag står skemaet på "Forklæder", og jeg GLÆDER mig sådan til at komme rigtigt igang!

3 kommentarer:

M A R I E sagde ...

Fine ting! Jeg synes bolchepuden er ret genial! :)

Louise sagde ...

Uhh, spændende. Må straks ind og tjekke hvad der ellers er!

Er i øvrigt ret vild med, at du sådan har faste dage til det forskellige. Jeg må erkende, at jeg tror en lignende plan er nødvendig for mig, hvis jeg vil nå noget af alt det jeg har i hovedet..

Frk. Lilla sagde ...

Altså hvis folks hjerter ikke smelter bare en lille smule (læs: MEGET) over alle de skønne elefanter, så må de altså være hardcore icequeens ;)