fredag den 21. januar 2011

Hvad pryder dine vægge?

Jeg har en ting med skilte. Flotte skilte, sjove skilte, grimme skilte der alligevel har en finhed og finurlighed i sig. Skilte med en historie og gerne lidt patina. Heldigvis deler Hr. Lee denne "dille" med mig, han er bare mere over i de mere militante skilte, såsom det der advarer mod opsamling af ammunition.

Jeg har tidligere vist nogle af mine skilte frem her, så dem vil jeg ikke skrive om denne gang. For udover de mange skilte, lægger vores hjem også vægge til andre fine sager.

Vi har ikke meget plads, så jeg prøver at holde væggene enkle, og uden alt for meget tingeltangel. Nogle vil sige det er lykkedes, andre vil mene det er noget værre sludder, for sandheden er at her ER mange ting - også på væggene. Men jeg prøver alligevel at holde det nede, så væggene ikke skal kæmpe om opmærksomheden med inventaret.Allerførst er der Lucy. Kære, smukke, søde Lucy Fur med de store grønne øjne:


Hun er malet af en hollandsk kunstner og tatovør, Eva aka. Candy Cane.

Jeg klikkede engang rundt på myspace, og fandt så hendes myspaceside, og besluttede mig for at jeg MÅTTE eje et af hendes malerier, der er fyldt med de smukkeste detaljer. Lucy Fur har en rigtig sløjfe af satinbånd i håret, der er lagt glimmer i hendes øjenskygge og funklende øjne, og der er pinstripede detaljer.

Candy Cane indrammer altid sine værker i passende rammer, og udsmykker dem, som denne sløjfe med dødsskalle på.


Mine yndlingsmalerier har fulgt mig i en del år efterhånden.
Vi har i hvert fald 10 års jubilæum sammen, men jeg husker ikke hvornår jeg fik dem. Min mor forærede mig dem, efter at have fået dem af kunstneren bag, Hans Peder Pedersen. De er malet i 1977 og 1972 og forestiller Soweto og Jenny.

 De fineste detaljer er med, trods de sort/grå/hvide toner.

Udover de 3 malerier, har vi denne... ja hvad hedder sådan én? Men det er teak og kobberhjorte og jeg synes den er fantastisk, selvom den for mange stensikkert er indbegrebet af dårlig smag. Men så er det godt at det er min!


På døren i gangen hænger der en repro af en gammel bilreklame. Man er vel ikke bilnørd for ingenting...


Sproget i de gamle reklamer er FAB! ...og det samme kan siges om de termer de brugte om de smarte nye features... Pushbutton PowerFlite!  Kan det lyde bedre, det tror jeg vist ikke!

En anden ting vi har hængende, der falder lidt udenfor nummer, hænger i entréen:

og ja, dér skal der altså males.... engang i løbet af 2011. :D

En skolelinial!

Jeg fandt den på et loppemarked på en gammel skole, og måtte da have den med hjem. Skolenostalgi så det batter! 

- og det allerbedste ved den, er dette:

 Hvordan var det nu lige, at disse tavle-linialer flækkede? :D


Hvad har du hængende på dine vægge?10 kommentarer:

Marian N. Larsen sagde ...

Sikke fine og særlig sager du har på væggene!

Her er det en god blanding af mine fotografier af alverdens finurligheder og min kærestes stregtegninger. Han er også tattovør og laver de fedeste halvdemonske ansigter eller skulls. Og så har en Poul Booth plakat af en ond leaf man...

Men egentlig er jeg ikke så stor fan af at have så meget på væggene, så jeg prøver også at holde det lidt nede. Drømmer dog om en af Therese Sennerholts fede plakater med statements som I Eat Cake In Bed eller andre sjove budskaber!

Kandiseret sagde ...

wow er helt tosset med den første! den er da for fed! :) liige mig!

Forresten du har modtaget en award af mig :) kig forbi http://kandiseret.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html

Kh

Sasha

Louise sagde ...

Du har altså sådan et spændende hjem, Camille!

Stine sagde ...

Jeg elsker hende Lucy Fur, hun ser ikke så ond ud som navnet antyder ;)
Mine vægge er prydet med lp rammer med David Bowie, The Wiz soundtrack og en række billeder af min far fra 1940'erne, printede billeder af flotte, inspirerende billeder + mennesker jeg holder af. Et maleri af Tornerose nøgen by Me, Jackson 5 koncertplakater, tavle talebobler, illustrationer af Syd Mead der tegnede omgivelserne i filmen Blade Runner, Disneyland slottet i flot guldramme + diverse.
Det var ret detaljeret, men du spurgte jo selv ;)

Kat sagde ...

Jeg har sørme også kastet en award efter dig:)Kig over, hvis du orker mere, om ikke andet så for begrundelsen:)

Guapizimo sagde ...

Ha ha ha spekulerer på om du har købt den lineal på min gamle skole, min dansklærer var i hvert fald rigtig god til at knalde den ned i bordet når hun forsøgte at få klassen til at være stille :D

Sisse-Sofie sagde ...

jeg har vores caps hængende på væggen. pt. er vores ophæng kun til 8 caps, og eftersom vi har omkring 20 så håber jeg snart vi får nogle flere ophæng.

jeg vil også gerne have nogle daliplakater og anatomiske plakater - indramme, helst

LadyAngore sagde ...

Kul! Man kan verkligen klä sitt hem med precis vad man själv vill. Inga regler där tror jag. :)
Jag tycker om att klä mina väggar med tavlor och posters från gamla klassiska filmer från 40 och 50 tal.. Inte så orginelt kanske, men åh så fint. :)
Kram du söta dam! Hoppas vi snart får tillfälle att ses!

sannepkunst sagde ...

Så fine og personlige ting du har, her kan man se der leves. God ide og vise hvad der pryder væggene rundt i blogland, den hopper jeg med på imorgen.

Bianca sagde ...

Sikke en dejlig personlig stil. Det er bare fantastisk når man ikke er i tvivl om hvem der bor, hvor man kommer frem.

Jeg har samlet den op og lavet et indlæg med mine skønne ting. For sådan en mulighed siger man da ikke nej tak til. ;)