torsdag den 20. januar 2011

Hurraaaa! Sådan en hyggelig blogleg!

Jeg har modtaget en style award - ja faktisk 2 af slagsen, og så på én gang!Både fra min ewil blogtwin, aka Louise der er bag tasterne på Frk. Trillingsgaard - men også fra Maria, der inspirerer og henrykker som Kreativista i Boligrum! Begge blogs er super inspirerende, og bestemt et besøg værd!

Ved at acceptere denne pris vil jeg gøre følgende:

1. Tak og link tilbage til den person, der tildelte mig.
2. Del 8 ting om mig selv.
3. Give den videre til 8 bloggere, som jeg for nylig har får bekendskab til.
4. Kontakte de bloggere og fortælle dem om deres priser.


Uha hvor fancy! Men ja, tusind tak begge to! Jeg er glad for at I tænker på mig, og vil have mig med i denne sjove blogleg! 

Jeg tænker straks... 8 ting? Det er mange!

Ok, here it goes:

1. Jeg har altid prioriteret interiør højest, og derefter kom penge til tøj og byture. Det har altid været vigtigt for mig at have et hjem med ting der betød noget, og ikke bare det billige fra Ikea.

2. Nu vi er ved Ikea så bryder jeg mig ikke om deres møbler. Tilbehør - JA TAK, men møblerne lader jeg andre om. Designet kan være smadder fint, men det er mere det der laminat-noget jeg ikke kan med. Mit første hjem var dog nærmest 100 % Ikea.

3. Min all-time favorit sang er Dansevise af Grethe og Jørgen Ingemann. Jeg har holdt af den fra jeg hørte den allerførste gang! Jeg kan ikke huske hvor gammel jeg var, men jeg kan huske at min mor spillede den for mig.

4. Jeg har 5 katte, og det passer mig fint! Ja, den er skisme god nok: Der ER vitterligt 5!
Det startede med at jeg bare ville have én... og så skete der alt muligt, der er en god forklaring på, men det er en længere snak. Jeg ynder dog at sige at jeg kun har én kat, nemlig Jarjar! Han har så en kat, og så er der en kat der har mig. og Hr. Lee har en kat og den 5 er sin egen. - og så lyder det pludselig ikke så slemt længere, vel?

5. Om sommeren tager vi på amerikanerbilstræf og cruiser rundt og hører god musik og laver ballade. Jeg glæder mig voldsomt til at sæsonen starter igen, da jeg i år ikke skal have forretningen med, og det derfor er 100 % fornøjelse!

6. Jeg er midterste barn ud af 3. De andre samler på bøger, vil jeg mene. Men ellers samler de ikke lige så meget som jeg gør. Måske har jeg fået alle de skøre samler gener? Både min mor og min far er nemlig gode til at samle (og klunse seje ting!) 

7. Vi bor i en andel på Nørrebro, som vi købte i juni 2006. Jep, det var måneden hvor markedet var på sin absolut højeste. Så vi blir' bare boende her resten af livet.

8. Jeg har en blog mere, der hedder "Gadebilledet". Jeg er nemlig sådan én der går og tager billeder af gamle skilte og finurlige sager på gaden, så jeg lavede en blog til det. Min far bidrager også til den, så der er både lidt fra 2200 Happiness, og fra Sweet Suburbia. Jeg skal nu give denne award videre til 8 andre.
(der er lidt kæde-brev over det, ikke sandt?)


Jeg ved ikke helt hvem der har fået denne, så vælger 8 jeg tror der ikke har:

fordi hendes nye blog er så fin, så fin! 

som laver de fedeste punge og tasker ud af emballage!
som gir' mig min daglige dosis regnbue!  

der er den dygtigste cupcake creatør jeg længe har set
fordi oprydning også kan være en passion
som jeg følger hver dag

fordi fedtfrit sagtens kan være mere lækkert end den alm. udgave 
- og Fie serverer det i lækker indpakning 

fordi Fru Hansen trods sorgen klarer det smadder flot, og inspirerer os andre. 
Dyb respekt! 

7 kommentarer:

Loppe-shoppe sagde ...

Yiahhh - det er jo mig - også! Tak, tak - og i fornemt selskab!!
Vender liiige tilbage.
NB: Må jeg have din blinkie med fjernsynet i min sidebar?
Helle, med kys-fingre ud til hyldesten!

Loppe-shoppe sagde ...

- Og til lykke til dig! Jo!!
Det er jo bare totalt fortjent - og helt ærligt så var der en af samme slags på vej til dig fra mig - ja, den får du selvfølgelig ASAP!

Mirjam Theresa sagde ...

Ha ha - punkt fire om kattene er alt for morsomt :) Kan godt lide det med katten, der har dig og katten, der har en kat. Det bragte smilet frem her :)

Kh. Mirjam

Julia Hausfrau sagde ...

Ih, tak fordi du delte den ud til mig :) Og tak for mere indblik, det er sjovt at kradse lidt på facaden. Jeg grinte også af den med kattene, samtidigt med jeg undrede mig over hvordan I dog har plads til 5 katte...

Camille sagde ...

- og det var nu i vilkårlig rækkefølge, for ih der er mange gode jo!

Helle, ja, det kan du tro. Tak!
- og tak for ditto award! :D

Mirjam... ja, du burde jo også have stået på listen. Ih! Men næste gang... ;)

og ja, her skal ingen snydes for en kat! :D

Julia, det er nemlig rigtig sjovt, og man får altid lidt nyt, sjovt at vide om sine medbloggere.

plads... det går. Jeg boede engang i en lejlighed på omkring 100 kvadratmeter, der var de altid i samme rum alligevel... så tog chancen, og det går nu ganske ok her. Men de er jo heller ikke helt unge længere, til trods for at jeg kalder dem mine killinger.

Louise sagde ...

Tak!
Og tak for at dele lidt om dig selv - dejlig læsning :-)

girllikeswednesdays sagde ...

Tak for nomineringen Camille<3