mandag den 12. december 2016

Hvad søndagen herhjemme blev brugt på...Ganske pænt rod undervejs i processen...

Egentlig var det én af de nemme opgaver: Sæt en vange mere op, ved siden af det reolsystem som allerede hænger på væggen. Det ville vel tage maksimalt 3 kvarter, oprydning inkluderet. 4 huller i væggen og sådan...

- og rigtigt nok, pissenemt! ...lige indtil vi opdagede, at vangen ved siden af tilsyneladende havde rykket sig løs! Shit! Lige der hvor der står en masse musselmalet porcelæn, lige over hvor Esther sidder ved spisebordet. Så pludselig betød det at alle 4 vanger skulle ned, rykkes og op igen - denne gang med andre, større skruer og rawlplugs. 4 timer tog det sgu! Men nu sidder de der, det er sikkert, og ser pisseflot ud. Er egentlig mest taknemmelig for at vi opdagede det, førend der skete noget. Godt nok sidder hver vange fast med 4 store skruer, med når 3 ud af 4 er løse, så er det knapt så smart. Resten af reolsystemet sad perfekt, det er jo klart.

Så det gik vores 3. søndag i advent på. Væggen venter til stadighed på den der maling, som egentlig er indkøbt, men pt bliver det nok ikke realistisk at få det gjort inden lillebror kommer ud til os.

Når man nu er sådanne tosser, som både insisterer på at bo med gamle møbler, OG i en gammel slidt lejlighed, hvor alt skal sættes i stand før brug, så tager alting bare tusind år, og der er nærmest altid uforudsete ting som forsinker processen yderligere. Oh well, efter henholdvis 20 og 5 år i lejligheden her, så er vi efterhånden vant til det.


 Herhjemme er det B, som fører boremaskinen. Til gengæld er det mig som maler og den slags. Resultatet blev nu ganske pænt! Kai Kristiansens FM reol, som nu hænger både i stuen og i køkkenet.  Nu hvor alt det musselmalede er flyttet, er der dejligt meget plads til dims og den slags, som primært skal stå herude. Mere om det en anden dag...


Ingen kommentarer: