torsdag den 15. december 2016

Årets pakkekalender

24 toiletruller, 24 små slikposer, silkepapir, snor, klistermærker med dato på, gran og noget sløjfebånd, så var årets pakkekalender klar. Til manden, forståes.  

Jeg plejer at lave en pakkekalender til børnene med ting der er indkøbt løbende over året, primært på loppemarkeder. På den måde indeholder den gode ting, som de faktisk kan bruge, den er ikke så dyr igen, og der er den kæmpe fordel, at man ikke skal stresse over det, når man når til midt-november. 

I år opdagede den store dog LEGO Friends julekalenderen, og plagede helt crazy om at få den, så det var jo nemt nok, omend en smule dyrt i forhold til normalen. Jeg tror dog, at vi vælger den sædvanlige løsning næste år. Der er bare alt for mange småting, som bliver væk, og det er svært for begge børn at have den liggende uden at måtte åbne. Der fungerede det bedre med en pakkekalender hvor de kun ser dagens pakke, og derfor ikke skal overskue en hel måneds gaver på én gang. Så i 2017 starter jeg i god tid, for der bliver jo hele tre børn på det tidspunkt, selvom lillebror jo kun er knap 1 år til den tid. 

Jeg er også tilhænger af at give oplevelser i dagens pakke, fremfor gaver som bare ender som rod på værelset. Fx en seddel med "i dag skal vi bage småkager", sammen med en udstiksform. Det er også lidt nemmere at putte i en hjemmelavet pakkekalender. 

Vi har bevidst ikke en nisse boende, nissedør osv. da det blot vil blive for meget for pigerne pt. Måske vil det fungere når de bliver større, men pt ville det blot skabe for meget "larm", så det slet ikke ville være hyggeligt i sidste ende. Jeg nyder dog at følge med i de mange sjove nisseløjer, som andre laver og viser på bla. Instagram.

Hvad gør I hjemme hos jer? 

Ingen kommentarer: