tirsdag den 5. april 2011

Viva la Blogland!

Jeg ELSKER blogland!

Det er inspirerende og givende - og nogle gange overraskes man over hvor søde de andre derude egentligt er! Gaver sendes frem og tilbage, nogle gange uden slet ikke at kende modtageren, udover at læse med på den tilhørende blog. Der gives, ganske uden bagtanker og forventninger om at modtage noget retur, men med det ene formål at glæde andre. Dét er da fantastisk! (og desværre alt for sjældent i vore tider). Så HURRA for blogland og HURRA for de skønne mennesker jeg har mødt gennem denne blog!

For noget tid siden modtog jeg en sms fra hende her. Jeg har før skrevet om Frøkenen og Baronen, fx i forbindelse med december måneds pakkekalender, men også i forbindelse med hækleskolen hun afholdte, hvor jeg lærte at hækle - rundt!

Nu skriver jeg om Asli igen, for grunden til at hun sendte mig en sms var, at hun i forbindelse med at sætte soveværelse/kreaværelse i stand fandt disse to bøger frem fra gemmerne:

som hun tænkte måske var noget for mig.

Om det var? Det tror jeg vist nok! Se lige ryggen på den ene af dem:


Det er nemlig 2 håndarbejdsbøger fra 40'erne! Af hjertet, tak!
Jeg har efterhånden en ganske omfattende samling af håndarbejdsbøger fra 40'erne til midt 60'erne, men disse 2 havde jeg ikke. Så TUSIND TAK ASLI for at tænke på mig!

I den slags bøger er der et bredt udsnit af håndarbejde, bla. syning, brodering, hækling, orkis, knipling mm: en sportsdragt?Sidst i den ene bog er der endda noget om møbelbetrækning! (ganske anvendeligt, for jeg skal til at have nyt betræk på sofaen i værkstedet)

Jeg sendte selv for nylig en pakke afsted til hende her - se hvad jeg synes hun bare MÅTTE have i indlægget her.

- og så modtog jeg forleden endnu en sms, fra hende her, der såmend havde set noget af "mit stel", ultrabilligt i en genbrug i Jylland, og bare ville høre om hun skulle købe det for mig.


Er det ikke fantastisk?

2 kommentarer:

Asli sagde ...

Iih jeg bliver bare så glad, når gode ting, får nye gode hjem! Så gør det ikke noget at skille sig af med dem. Men jeg kan ikke bare smide dem ud, vel? Det er ved at gå op for mig, at jeg måske minder lidt om de der ekstreme samlere fra fjernsynet på den måde :-D

Camille sagde ...

uha nejnej! I så fald er jeg med på det hold. ehem.