onsdag den 6. april 2011

Skatten på nederste hylde

Her hvor vi bor ligger der en genbrugsbutik lige om hjørnet. Den er ikke særlig god efter min mening, og jeg finder nærmest aldrig noget derhenne. Alligevel går jeg ofte lige indenfor, for "tænk nu hvis...".

I fredags var én af disse gange, og allerbagerst, på nederste hylde stod der noget ganske interessant - et gammel strygejern. Normalt gider jeg ikke se på dem, men denne gang var anderledes, for det stod i den originale emballage! Så fint! Desværre var brugsanvisningen ikke med.


Da jeg tog billeder af kassen,  tænkte jeg at tage dette, af indersiden. Man havde simpelthen tænkt formen ind i kassen, så strygejernet ikke skulle rutsje rundt derinde!

Mens jeg tog dette billede tænkte jeg, om man mon kunne løfte dette stykke nede i kassen op, og måske finde en brugsanvisning gemt dernede.... prøvede forsigtigt...


og sørme om det ikke var tilfældet! Hurra!

Der lå 3 ting:

 Packing slip
 Lidt vedr. ledningen?
 Brugsanvisning på engelsk, hollandsk, italiensk, spansk, og norsk.

SÅ fint!


 Selve strygejernet er i god stand, og virker. Det skal nok bare lige ha en klud. :)

Jeg har prøvet at google lidt, og kan finde frem til t det er fra 1946. Men der er jo stensikkert blevet skiftet ledning senere...Normalt er strygejern med sådan en stofledning, men dette har en plastikledning, ja snarere gummiledning. Det er samme type ledning som der er på min Singer Symaskine fra 1954. Er der mon nogen af jer der ved noget om denne type ledning, mht. aldersbestemmelse?

4 kommentarer:

Missy Kick-A-Lot sagde ...

Så smukt!!!!! din heldige asen!

Margith sagde ...

Sikke et fint fund, jeg har det ligesom dig med indpakninger/embalage det giver lige det sidste :-)

Lene sagde ...

Hold da lige fast et super fund. Og hvor er det i god stand.
Kan huske at min mor havde et næsten magen til da jeg var helt lille, hvor det er nu, tja tror desværre det er smidt ud.
Men tillykke med dit super fund.

fasterfis sagde ...

Ej, jeg ville næsten have købt æsken bare. Hvor er det fint og sprødt det hele!
Altså det er underligt at tænke på at den rocker-grimme kasse min kitchenaid kom i, en dag måske vil få samme nostalgi værdi. Måske er den faktisk for grim.
Enkel grafik og fine farver er mere tiltalende!