tirsdag den 26. april 2011

Af hjertet, tak!

Wow der kom mange gode forslag vedr. overnatning i Jylland. Af hjertet, tak!Vi har nu fået puslespillet til at gå op, og har overnatning til alle dagene, idet nogle skønne mennesker er så søde at låne os en sofa, et stuegulv og en campingvogn. Så denne gang bliver der ikke engang brug for bed&breakfast steder, men TUSIND TAK for gode forslag alligevel! Næste gang vi tager over, kan de meget vel være ganske nyttige at have i baghånden.

Det bliver vildt hyggeligt at skulle besøge 3 hjem på 3 dage, og bruge nogle aftener sammen med nogle søde mennesker, hvoraf den ene faktisk er en jeg kun "kender" via bloggen her. Trine, jeg glæder mig skisme til at møde dig sådan rigtigt!

Det er sjovt, for jeg havde det først sådan lidt "underligt" med at spørge om nogle ville have besøg. For er det ikke sådan lidt at "trænge sig på"? Men så tænkte jeg på, at vi tit selv har haft overnattende gæster, hvor vi har omdannet stuen til gæsteværelse med vores KÆMPE luftmadras - og det har vi jo været ganske ok med!

Det er bare, somehow, altid nemmere at give end at modtage, i hvert fald for mig, og jeg synes jo kun det er dejligt at spare vores jyske venner og bekendte for pengene et hotelværelse koster, og tilmed ganske hyggeligt at have besøg af dem vi ser alt for sjældent.  Det er win-win hvis du spørger mig!

Planen er at tage til Jylland allerede torsdag morgen, og tilbringe nogle dage i det midtjyske, før vi tager til Forårsmarked søndag, sammen med den yndigste og flittigste fritidshausfrau og hjemmesyerske jeg kender.

Så kender du til genbrugsbutikker/loppemarkeder i og omkring midtjylland som vi bare MÅ besøge, så sig endelig til!


4 kommentarer:

Margith sagde ...

Hornslet kæmpe genbrug med DK-betaling
Ry lidt mindre med DK-betaling
Them kæmpestor genbrug med DK-betaling
God fornøjelse.

fasterfis sagde ...

Årh ja, det lyder virkeligt som gode Jyllandseventyr! Hvor er det dejligt med al den gæstfrihed.
Hurra for gode blogforbindelser!

Darling L sagde ...

Hvor dejligt!
Havde jeg set dit indlæg tidligere, ville jeg gerne have budt Jer velkommen her. Jeg bor lige midt i det hele.
Jeg har endnu ikke besluttet hvilken dag jeg tager til Odense, men jeg vil da se om det ikke kan blive søndag også, for jeg vil så gerne hilse på dig, Camille!

Reke sagde ...

Sikke en fin blog, du har. Jeg vil glæde mig til at følge med fremover.
Hvis du har lyst, kan du kigge forbi hos mig på www.blogreke.blogspot.com

Mvh. Rikke