søndag den 20. februar 2011

Søndag aften

Tak for de mange links til blogs jeg ikke kender (og nogle jeg kendte, men ikke havde fået på min liste, sådan rigtigt). Jeg er ikke færdig med at klikke mig videre, men jeg kan allerede nu anbefale jer andre at kigge på de links der ligger i kommentarerne til dette indlæg.

Weekenden har været kort (som altid), men for første gang længe uden en masse på forhånd aftalte planer. Vi plejer at være sådan nogle der har flere planer end der er weekend til, så det var fedt at der for en gangs skyld blot var meget få to-do's. Det gav nemlig tid til at tage billeder - og det i stor stil!

Tal lotteri, der kommer til salg i butikken

Lille-Per spil, der kommer til salg i butikken 
Skrivemaskine, der kommer til salg i butikken

Først og fremmest af loppe-varer til hverdagshjem butikken, men også en masse gadebilleder til min anden blog,  for vejret var skæppeskønt i dag og perfekt til at cykle en tur i! I morgen skal jeg tage flere vare-billeder, denne gang af lækre håndarbejds-sager til butikken.

Har du haft en herlig weekend?

4 kommentarer:

Loppe-shoppe sagde ...

Jo tak, skøn week-end her også!
Er på ferie m. Totalt dårlig forb. til mobil og ingen pc, så kan end ikke altid få jeres skønne billeder frem... Men kan til gengæld sagtens forestille mig at det er fine sager.
Har været på genbrugs-bix-tur, men fandt 'kun' en rød rund Sødahl dug.

Lis Rylander Karlsson sagde ...

uhm, lækre billeder. De der brikker til tallotteriet er så pæne. Jeg ser skægge manchetknapper for mig. Ku det ikke være lidt fint?

KRAM
Lis

Camille sagde ...

Hej Helle, du skal da heller ikke sidde her, når du er på ferie! :D

Uh ja, manchetknapper kunne være rigtigt fint, Lis!

Davids Engle sagde ...

De gamle ting er så fine:-)
Jeg har i øvrigt meldt mig som fast læser af din blog (det har jeg været længe, men jeg havde åbenbart ikke fået mig meldt til)...