mandag den 28. februar 2011

Jeg har været en dårlig blogger...

og det understreges lissom' af at min FAR ringer og spørger om der er noget galt med min computer, siden der ikke har været noget nyt LÆNGE! :D

Men nej, min Mac har det fint ( 7 9 13!!), jeg har bare været ramt af det der "livet", og "arbejde" og minsandten også lidt af det dersens "ferie"... og så var bloggen nu altså det første der måtte lade livet for en stund. Men jeg ER her, og alt er i skønneste orden (bortset fra bloggen).

Vi har været et smut på Møn, hvor Hr. Lee er fra, loppemarkeder og genbrugsbutikker inkl. Og så har jeg fået hentet en masse fine Christel tegningerne, bøger etc fra en samler der nu skal af med en masse. Desværre for hende, men heldigvis for os andre, for ÅH MANNER der er mange fine streger! Jeg har allernådigst fået lov til selv at købe 2 billeder af den rare Hr. Lee, men resten kommer til salg i butikken. Så skal du have en original Christel tegning, er det nu du skal følge med!

Og så er der kommet de FEDESTE svampe, pingviner og hæklede suttesnore, der er lavet af Maiken der i disse dage er nybagt MOR! (Tillykke Maiken!). Jeg er naturligvis mest til svampene, der er virkelig flotte.

Da vi hentede Christel sagerne, var vi samtidig forbi et loppemarked i et ældrecenter, hvilket resulterede i 48 Femina-blade fra '57-'60.

Så jo, der sker skam lidt her.

- og så har jeg slet ikke fået fortalt dig om den BRUDEKJOLE jeg er ved at lave! Kamilla bliver den smukkeste brud, det er sikkert og vist!

Anyway, jeg er her, men har bare haft hulens meget at se til. Men glæder mig til at vende frygteligt tilbage, og ikke mindst kigge nærmere på de mange bloglinks jeg har fået her, samt kommentere videre hos jer jeg kender.

Denne fine pige er blandt andet blandt pålædningsdukkerne ( i nytryk), der bliver sat til salg.


- og denne smukke, langbenede sag kan også blive din.

4 kommentarer:

Beautiful Freak sagde ...

Jaa - Christel! Så glæder jeg mig til at de kommer på webshoppen :)

Jeg er selv endt med at ty til arbejdermuseet v. nørreport - de har også lidt at komme efter - men det er kun postkort i store størrelser.

sonja sagde ...

har på et tidspunkt været så heldig at få storemarie, lillemarie og sorte marie som genoptryk, de er nu rammet ind, nostalgisk, ja, de er fra min barndom:)

Kirkesjov sagde ...

Hej - leder efter Maikens ting i din butik - er det bare mig, der er blind? :-)

Kh. Mette

Camille sagde ...

Hej Mette,
nej det er ikke dig der er blind... jeg roder lidt med at få uploadet... det driller mig en del for tiden. Men nu bør der snart ske noget!