fredag den 11. februar 2011

Hurra!

Netop hjemvendt fra gåtur i regnen, og hvad kommer jeg tilbage til? rom123 i postkassen!

Er der mon andre end mig der holder det blad? Det er norsk, og lidt a'la Boligliv.

Nu vil jeg spise eftermiddagsfrugt - med krymmel, det ER jo fredag! :D  - arbejde et par timer og holde velfortjent fri. I dag har været en dag med en masse finden på og konceptudvikling, og jeg er meget begejstret over det projekt jeg arbejder på - det blir' SÅ fedt!

God weekend!

4 kommentarer:

Darling L sagde ...

Lææææker eftermiddagsfrugt!

Bladet kender jeg ikke, men det lyder godt. Man kan jo næsten ikke få nok boliginspiration ;-)
God weekend!

Marina sagde ...

Jeg kender ikke bladet men en af mine norske blogveninder var på forsiden af det forrige. Jeg elsker hendes stil så måske var det et blad jeg skulle kikke nærmere på. Er det godt? Hvad koster det i abonnement? I Danmark er det kun Boligliv jeg har lyst til at læse. Alle de andre blade bliver jeg hurtig træt af.

Camille sagde ...

Jeg synes det er ganske godt. Det er Boligliv uden mad og have, synes jeg. Stilmæssigt er der flere fællesnævnere, men det er selvfølgelig med et norsk twist. :D

Jeg giver 179,50 norske kroner for 3 måneder. Det dyre er gebyret til banken for overførslen... :( (så nu skal jeg gå over til at betale for 6 mrd af gangen, så er det billigere i gebyr).

Marian N. Larsen sagde ...

Ih hvor fedt med inspiration fra vores naboers boliger... det er sgu for lækkert! Hvis du spørger mig, er de danske boligmagasiner altså også en kende for ens i stilen. Det er lidt de samme ting, der fremvises, de samme møbler, kunst, farver osv. Jeg plejer altid at hapse boligblade med hjem fra rejser i udlandet, men har da ikke overvejet at abonnere på et blad. Godt fif! Tak!