lørdag den 5. marts 2011

Sikken dejlig dag det er i dag!

Kan man andet end at blive i forårshumør af sådan en solskinsdag som i dag?

Vi tog på loppemarkeder i dag, men ih der skete simpelthen det værste som der overhovedet kan ske på det første loppemarked: En pige snuppede de ting jeg ville have lige for næsen af mig! Æv bæv jeg havde ellers brug for de teakhylder! :D  Det er bare så ærgeligt når man lige kommer tids nok til at se en anden tage "ens ting" ned fra hylden, og gå hen og spørge om pris. ÆV!

Men det blev til nogle fine figurer, en god bunke håndarbejdssager, en sybog, forklæde og hønseringe. Så bestemt ikke en forgæves tur, og Hr. Lee fandt en guitar og jumbobøger, så der var jackpot hele vejen rundt.

Jeg håber at finde de hylder en anden god dag, og mon ikke det bliver muligt?

Disse sko fandt jeg i sidste uge i en genbrug, de gør mig glad hvergang jeg ser dem! Gul er i det hele taget en farve der er begyndt at flytte ind hos mig, sammen med græsgrøn, jeg ellers aldrig har været så meget til.

Hvilke farver er begyndt at appellere til dig?

7 kommentarer:

Pi Andrea sagde ...

Hej Camille... :o)

Jeg har faktisk tænkt på dig i et stykke tid, men når du selv nævner teak-hylder, ja så må jeg hellere få skrevet til dig... :o)
Jeg har nogle teakhylder, som skal sættes op med nogle teak vanger (tror jeg det hedder), som stammer fra mit barndomshjem... Tænkte på om det måske var noget som I var interesseret i at købe af mig?... :o)
Jeg kan evt. prøve at se om jeg kan finde et billede i mine gemmer som viser dem oppe at hænge... :o)
Mvh.
Pi Andrea

Nimas sagde ...

Næh hvor frækt af hende! ;) men godt du fandt noget andet godt. De sko er bare fede! Elsker den gule farve..her hjemme er der begyndt at flytte en masse røde Erik kold bøtter ind..selv om jeg ville havde dem i brune..bum bum sådan kan det jo gå hehe :)

Kh

Sasha

heidi sagde ...

Åh ja, det er altid surt, når de gode ting bli'r snuppet lige for næsen af een.. Så hellere at de havde købt dem ti minutter inden man kom, så man ikke vidste hvad man gik glip af..

Cool sko :o)

Davids Engle sagde ...

Jeg kom forbi et lille intermistisk loppemarked på havnen i Hundested i sommers, hvor en ældre dame solgte tøj. Alle hendes ting lå på et smukt gammelt hæklet tæppe. Jeg spurgte hende, hvad tæppet kostede, men det var umiddelbart ikke til salg. Damen syntes øjensynligt heller ikke det var noget særligt, så efter lidt overvejelse sagde hun: "20 kr." Jeg købte naturligvis tæppet på stedet (som den ældre dame i øvrigt selv havde hæklet). Efterfølgende sagde min kæreste, at han havde hørt en kvinde beklage sig til sin mand over, at hun ikke havde spurgt på tæppet. "Hun fik det for 20 kr." hvæsede hun til manden. Jeg må indrømme, at jeg næsten blev endnu mere glad for det smukke tæppe, da jeg hørte det. Ikke så charmerende, men jeg blev jo bekræftet i, at jeg havde gjort en rigtig god handel.
Sådan er livet - man vinder ind imellem, og taber ind imellem. Heldigvis er du en vinder, der også denne gang kom hjem med nogle fine ting. Tillykke:-) - og rigtig god weekend..

Camille sagde ...

Hej Pi Andrea, orv det kan godt være! Måske jeg kan få dig til at sende mig et billede på camille@hverdagshjem.dk ? Fedt!

Min veninde Mia købte Erik Kold Bøtter i dag, de er også så fine.Havde dem selv i mit køkken før i tiden, men her var der ikke plads. :(

Og ja, hellere at hun havde købt dem bare lidt før... så havde det ikke været så skidt. hehe.

Camille sagde ...

haha ja, hvis man ikke spørger får man ikke et svar. Og jeg må ærligt indrømme at jeg selv priser mig lykkelig når det lykkes mig at snuppe noget inden andre tager det. hehe.

Sådan er livet, man kan ikke vinde hver gang, og det er jo netop meget godt, for så blir man endnu gladere når det lykkes.

(og jeg finder nogle hylder en anden gang. Men IH hvor var det ærgeligt lige da det skete.)

Rigtig god weekend til dig også!

Line sagde ...

Åh ja, man kan få en gedigen krise over sådan nogle mennesker der snupper ens skatte. Jeg har en veninde der fik snuppet en stor Krenit skål, lige foran snuden på hende.... til en flad femmer. Det er jo lige til at græde over. Tilgengæld er dine gule sko så fine og de kalder jo på sol, sommer og varme. :-)