tirsdag den 22. marts 2011

Alle mine veninder, alle mine veninder, alle mine veninder!

Efter ferie, Forum og forårets komme, er i dag første "normale" arbejdsdag for mig. - og hvilken dag! Jeg har besøg af "alle mine veninder", Puk, Pløk, Susy, Teena og Dot!


En hel flyttekasse med gamle pigebøger fra dengang verdenen så helt anderledes ud! De kommer allesammen til salg i butikken, da jeg sælger dem for samme samler, der pt sælger ud af sine Christel billeder. For ja - det er da Christel der har tegnet omslagene til de fine gamle bøger! Så udover fine historier er der også fine illustrationer og fine Christel-piger.

Jeg sidder nu og researcher på de forskellige bøger og får redigeret billeder så de er klar til at ligge op på butikken, lige her.

Jeg tænker at bøgerne får én pris, og så kan man tage flere og få lidt rabat. Mon ikke det er en god idé?

Ulempen ved at sidde og kigge for længe på det hele er, at jeg får lyst til selv at købe alle bøgerne... men den går vidst ikke....desværre. Så skal jeg i hvert fald have en ny string reol til at have dem stående i (hov vent, dét var da en god idé!).

Jeg synes der er en charme over gamle bøger, og når de så er med så fine forsider, så er de da ikke til at stå for. Se selv:
8 kommentarer:

Line - paddehatten.blogspot.com sagde ...

Ej hvor sjovt, jeg har selv Susy bøgerne, men de er en tand nyere, har kun en i gamle udgave.

Stitch Bitch sagde ...

Jeg kan godt huske "den nye teenage bog" og har tit tænkt hvor jeg mon kunne finde den! Ih!

Anne sagde ...

Susy og puk-bøgerne har jeg stående fra min mor, men Pløk - hende har jeg godt nok aldrig hørt om!

Camille sagde ...

Line, ja har også selv en nyere Susy bog stående et sted, men alligevel synes jeg at de gamle bøger drager én. Det er sjovt at tænke på hvor mange piger der mon har haft næsen begravet i den samme bog som man selv sidder med...

Cille, på hverdagshjem.dk lige om snart. hihi.

Anne, jeg kendte heller ikke Pløk, og synes godt nok det var svært at finde info om dem på nettet! Men i Thisted sad der én og savnede dem, så de var købt lige så snart de kom op. Sjovt, synes jeg. Puk og Susy var langt mere kendte.

Kendte heller ikke Teena, de ser ellers gode ud.

Stine sagde ...

Hehe, og jeg har lige skrevet et indlæg, som hedder "Alle mine gaver, alle mine gaver" med henvisning til samme sang (selvom folk måske ikke helt forstår det). Det synes jeg er lidt sjovt :)

Og bøgerne er fine! :)

Thit sagde ...

Århhh jeg har læst alle Puk bøgerne!!! Flere gange tror jeg. Min mor har 4 ældre søstre, så de havde dem alle. Susy har jeg også læst. Skønne, skønne bøger som alle teenage-piger burde læse!

www.frk-trillingsgaard.blogspot.com sagde ...

For SØRENSEN da - nu sidder jeg med en ustyrlig lyst til de bøger!! (og den IRRITERENDE sang på hjernen)

Mig og mine veninder, mig og veninder.....

Camille sagde ...

hahahahhahaha Louise!


...sorry for sangen!