torsdag den 19. maj 2016

Else MargueriteElse Marguerite blev født en februardag i 2014. 

Det var en helt anden oplevelse at skulle blive mor anden gang, end det havde været første gang. Dels kom hun indenfor terminsperioden, og dels var vi jo ligesom inde i 'gamet' med at være nogens forældre. Det var fantastisk at få lov til at få en rolig start, og alting gik bare så dejligt nemt. 

I dag er hun 2 år og 3 måneder, og hendes personlighed er for alvor begyndt at skinne igennem. Hun er for det meste en rigtig glad lille pige, med masser af gå-på-mod og fuld fart frem. Hun er megastærk med sproget, og taler allerede lange sætninger, og kender ord som andre toårige ikke kender. Lidt pudsigt, når storesøsteren var noget sen med sproget. I det hele taget er det ret forunderligt, hvor forskellige to børn kan være, til trods for at de deler de samme gener.

Else er opkaldt efter sin oldemor, B's elskede mormor. Min gudmor hed desuden også Else, så lidt fra hende er det også. Marguerite kommer fra en af mine yndlingsskuespillerinder, Marguerite Viby.Så lille og ny! 
Den uundværlige strækvikle ligger i baggrunden, nøj hvor er jeg glad for at vi allerede 
med barn nummer et opdagede hvor fantastisk sådan en vikle er.


Åh den undertrøje var én af favoritterne! 
Den er naturligvis gemt, nænner slet ikke at skille mig af med favorittingene fra da pigerne var små. Det kommer måske en dag...


Mega glad baby til stimulastik.

Begge piger har gået til stimulastik hos Solvej Darré, på kapelvej her på Nørrebro.
Det var virkelig penge givet godt ud, og både barn og forældre nød at være med.
Læs mere om stimulastik på Solvejs website: www.stimulastik.comTil fotografen, julen 2015.Ingen kommentarer: