søndag den 13. november 2011

Hurraaaaa!

Indrømmet, vi (jeg) gik lidt i oh-oooh mode, da vi fandt ud af at den barnevogn jeg havde købt for længe siden ikke kunne køre ordentligt. Den var jo købt til engang at kunne bruges, når tid var, og da den var købt af en veninde var den ikke testet ordentligt ved køb (dumt).

Nå ja, op på hesten igen, og igang med at lede. Måtte dog opgive at finde en Skandia, som ønsket, men fandt så den fineste fine vogn, en Odder Sølvpil i god stand og alt det der. Prisen var ikke billig, men bestemt rimelig, standen taget i betragtning. Eneste ulempe: Den stod i Korsør.

Egentlig er Korsør jo slet ikke såå langt væk fra Nørrebro, det er velsagtens 1 time i bil. Men uden bil, og ingen venner der kunne køre søndag, måtte det blive med tog. Heldigvis trådte min dsb-kyndige lillesøster til, og med hende under armen skulle det nok gå!

Så denne søndag er blevet tilbragt i tog, besøg i Korsør, og hjemtur med verdens fineste barnevogn, så frøken Esther kan blive en flot kørende dame:


Da vi kom derhen viste den sig at være inkl. en Odder pusletaske, madras, topmadras, rygstøtte, myggenet i mørkeblå og et i hvidt samt regnslag - og så var prisen lige pludselig ganske god! Vognen har ovenikøbet en fin kaleche der ikke er bleget af solen, generelt uden huller og revner, og med yderst minimalt rust - ja tak! Der er dog 2 mindre buler i den, men mon ikke det går?


Ih den er så fin, så fin, jeg glæder mig allerede SÅ meget til at køre med den! Køreglæde skal aldrig undervurderes, når det kommer til køretøjer! Fik jeg skrevet at den har det fineste inderfoer med blomster? For en foer-nørd som jeg er den slags næsten det allerbedste!

I Korsør findes i øvrigt måske verdens fedeste museum:


Vi undrede os dog lidt over at Isbåde ligefrem kan have et museum...Vi plejer at købe dem fra HjemIs, men SÅ mange slags er der da heller ikke? 

12 kommentarer:

May sagde ...

Lækker, LÆKKER barnevogn!

Camille sagde ...

MEGALÆKKER!

Åh det var en fryd at køre den hen til fabrikken, hvor jeg vil glædes over den dagligt indtil jeg går på barsel.

Retro Rejen sagde ...

Hvor er den bare skøn, og hvor er det dejligt du fandt en. Og sikke en! :-)

mrs. poppins sagde ...

Mega tillykke med den :-)

Retro-Couture sagde ...

Tillykke med dit køb! Jeg kan kun give dig ret i, at man ikke skal undervurdere køreglæde :-)
Kh. Viola

Davids Engle sagde ...

Den er virkelig fin, Camille. Og tillykke med babyen i maven :-)
Knus fra Kate

Mirjam Theresa sagde ...

Den er SÅ smuk Camille! Her er vi også de lykkelige ejere af en vintage-vogn ("Durham Rose" fra Silver Cross). Jeg elsker den, men synes det kunne være en fin detalje med pænt inderfoer. Der har de halvnye Silver Cross-vogne sådan noget underligt 90'er-agtigt mønster, som slet ikke passer til vognen, men som heller ikke er alt for iøjnefaldende - i hvert fald ikke når man lige har vænnet sig til det :)

Ønsker dig rigtigt god fornøjelse med dit fine nye køretøj :)

Kh. Mirjam

Heidi / I'm with Leia sagde ...

Wow så fin - håber den er nem at køre. (har hørt at odder vogne kan være tunge..)

Husk at du skal købe ny madrass - det blev jeg anbefalt. Håber alt går fint med graviditeten :)

Camille sagde ...

Tusind tak!

Og jeg synes nu ikke den er SÅ tung igen... men jeg er jo også kun vant til gamle vogne, så ved ikke hvordan de nyere er. Men tar' hellere en lidt tungere vogn, når køreglæden er SÅ meget større. Kan slet ikke vente til at skulle ud med den!

Købe ny madras? Hvorfor? Altså den der er med ser da fin ud?

Mona sagde ...

Der står noget her om hvorfor man bør skifte madras: http://www.sundhedsplejersken.dk/Find-svar/Sporgsmal/Familie/Kan-man-arve-madrasser/?answer=1 :)

Camille sagde ...

Hej mona,

mange tak for link! Det er da bestemt værd at tage med, netop fordi jeg selv er allergisk for husstøvmider. Så nu skal der da lige købes nye madrasser!

Gitte sagde ...

... der er virkeligt någet meget meget speciellt med disse gamle stålkasser....