fredag den 23. september 2011

Torsdags To-Do (og så på en fredag!)

I går skød Westmose en ny omgang To-Do/Ta-Da igang, og denne gang er jeg hoppet med på vognen. Du kan læse mere om, hvad det handler om her.

I virkeligheden burde dette indlæg være skrevet i går, men jeg skulle liiige have taget billeder osv, så da jeg så indlægget igår kunne jeg godt se at det blev lettere forsinket.

 Min torsdags to-do gemmer sig bag denne dør...Min torsdags To-do er i istandsættelsens tegn. Vi er igang med den store istandsættelses-marathon herhjemme, så jeg benytter naturligvis muligheden for at springe med på vognen og få et kærkommet spark i møllen i den forbindelse.

På torsdag i næste uge, vil min TA-DAAA betyde et nymalet toilet. Pt har det ikke været i brug i 6 år, og der er en meget grim farve derude, se selv:


Jeg var gået lidt igang, vi havde fjernet det gamle toilet, vasket af, og malet med nogle malerprøver, men de blev for lyse:


Men NU skal det ordnes, og det skal ordnes ordentligt! Ned med gammel toiletpapirsholder, renses med grundrens, og op med den nye maling. Derefter skal gulvet renses med terrazzo-rens.

Så er der klar til at blive sat lys op, og vask + toilet (men det er ikke med i min to-do... der er dog grænser!)


Se med på torsdag, hvordan min To-Do går! 


(og hop endelig med på vognen, om du har blog eller ej! Hvis du har blog, så hop ind hos Westmose og link i en kommentar, og hvis du ikke har blog, men gerne vil vise billeder - så hop ind på Hverdagshjems facebookside og post på væggen. Det er alletiders mulighed for at få lavet noget af det der længe har været et hængeparti...)

4 kommentarer:

Westmose sagde ...

Hvor er du go' Camille for ja det er virkelig en god mulighed for at få det der kærlige spark - selvom jeg sidste runde knoklede på onsdag aften til meget sent for at blive færdig haha :-)

Rigtig god arbejdslyst

Camille sagde ...

haha jamen det gælder jo stadig... der er INGEN der sir man ikke må gøre det onsdag aften (er der?). hihi.

og god arbejdslyst til dig også!

mette sagde ...

Eiii hvor spændende! Fedt projekt :)

LikeBree sagde ...

Dejligt med istandsættelsesprojekter... Jeg håber du kommer med nogle fantastiske originale brugbare ideer (som man evt. kan hugge ;-b)
http://likebree.blogspot.com/