tirsdag den 6. september 2011

Loppemarked

I søndags var jeg med til at holde loppemarked, og sikken en dag!

Det var smadder hyggeligt, og jeg fik købt for halvdelen af det jeg tjente... men er det ikke også sådan den slags skal være? Gamle ting man ikke gider mere, skiftet ud med nye ting, der gør én glad - jo tak!

Lidt iPhone-billeder fra dagen:Jeg har stadig nogle gode sager til salg, som jeg tænker at lægge til salg, dels her på bloggen og dels på qxl, blandt andet Kronjyden krukker (2 af de store til bla. Cacao), et par husmoderbøger, Danild etc. Men mere om det senere.

4 kommentarer:

Retro Rejen sagde ...

Det er lige præcis sådan, sådan noget skal være. Viser du dine køb senere? Jeg syntes dine ting ser rigtig fine ud, især dine Christel billeder. Dem er jeg meget forelsket i :-)

Helle Hellcat sagde ...

Kære Camille
tak for en duper hyggelig eftermiddag. Vi fik nogen fine ting med hjem. Vi har ikke haft tid til at tjekke, om pladespilleren virker endnu. Den var bare så sød (så skidt med, at vi har to andre alm. pladespillere + to transportable 50'er pladespillere, som næsten duer ha ha ha.)
Jeg er forresten stadig interesseret i dit Danild salt/peber + sennepskrukke :-)

Morten sagde ...

Hej Camille....
Dine kronjyden krukker, hvad farve er de og hvad skal de koste ?
Undskyld jeg ikke kom forbi :-)
men jeg gav da søster lidt ting med at sælge.

Frk. Lyngsø sagde ...

Det er ligepræcis sådan loppemarkeder skal være - man skal sælge ting og sager og så købe nye herligheder for nogle af de indtjente penge!