tirsdag den 27. september 2011

Apfel!

Så er et nyt broderiprojekt startet op, og som altid kan jeg slet ikke stoppe igen, når jeg først er gået igang. Jeg startede i lørdags, og har nærmest ikke lavet andet siden - hvert ledigt øjeblik er brugt i korsstingenes navn.

Hvad er du igang med af kreative sysler? 

9 kommentarer:

Retro Rejen sagde ...

Ih, broderer du æbler! Hvor er de fine :-) Jeg er også (sideløbende) igang med et GIGA broderi, nemlig sådan en broderet julekalender med plads til 24 gaver.
Jeg fandt nemlig endelig en, som var oldscchool og lidt kitch, uden at blive for "kikset", hvis man kan sige det sådan :-)
Men nu må vi se om jeg får den færdig til i år, eller om det bliver næste år :-D

Dolls and Darlings sagde ...

WAUW! Det er virkelig fint Camille. Er vild med den labre blå farve som baggrund.
Jeg har også kastet mig ud i et større korsstingsprojekt - en lækker pude til en dejlig nevø :-)
Kh Louise

Julia Hausfrau sagde ...

Det er helt vildt flot! Hvad skal du bruge det til?

Cecilie sagde ...

Ej hvor serdet bare godt ud. Hvad skal det bruges til??

Det minder mig om at jeg har et halvfærdigt broderi liggende med harlequintern, som jeg da vidst skal have fingrene i igen, nu hvor aftenerne bliver mørke.

Mirjam Theresa sagde ...

Åh, hvor er det bare skønt! Jeg er vild med de æbler :D

Selv har jeg pt. to babytæpper på programmet - til to veninders børn :)

Kh. Mirjam

Reke sagde ...

Rigtig flot farvekombination med det røde og turkise! Hvad skal det bruges til?

Jeg tegner en masse for tiden. Jeg kan heller ikke stoppe, når først jeg er kommet i gang. Det er så dejligt at være grebet af noget :)

Camille sagde ...

Retro Rejen... jeg gik igang med en julekalender sidste år... efter Karen 'Fabechs Fabrik' robotmønster. Jeg købte 24 små røde bh ringe i stof2000, de passede så fint til! Glæder mig til at se din julekalender.

Dejligt at høre at flere er igang med broderierne og andre syslerier... det er SÅ dejligt afstressende og resultatet blir så fint så fint!

Æblerne skal blive til en pude. Jeg har allerede broderet forstykket til en i samme størrelse, blot med blomster på (viste et gammelt billede af det i indlægget "Mig fra A-Z).

Sverigestossen sagde ...

Så fik jeg da også lige set lidt på hvad jeg var i gang med. Lidt strikning og en kanthækling. Gad godt jeg havde modet til størrer projekter.

http://sverigestossen.blogspot.com/2011/09/kreativt-efterar-eller-tvingende.html

Jeg synes dine æbler er helt vild fede. Bare jeg kunne brodere.

Anonym sagde ...

jeg bygger en skænk:http://ploefff.wordpress.com/2011/10/07/skaenk-en-forvandling-part-1/ og strikker et halstørklæde, men det har jeg ikke billeder af endnu.