lørdag den 25. marts 2017

Esther 5 år

Herhjemme markerer vi traditionen tro fødselsdagene med balloner og flag i loftet, fødselsdagstog, ekstra hygge og hvad ved jeg. I år var Esthers fødselsdag dog ikke helt som den plejer, med helt ny lillebror i huset. Vi fik dog pyntet op i stor stil, og havde opfyldt hendes højeste ønske, så hun havde en fantastisk dag alligevel, trods trætte forældre og en lille baby som jo naturligvis kræver en del opmærksomhed.

Normalt bager/laver vi kage selv, efter fødselarens ønske, og hygger os med det, men i år blev det altså købeversionen. Ikke at det gjorde damen noget, hun valgte den flotteste Othello-lagkage nede i Kvickly, og var mere end tilfreds! 

Der kom heller ikke så mange billeder ud af dagen som der plejer, vi blev i nuet, og resten af tiden sad jeg med ammestart af lillebror - og så var tiden lissom' gået... 
Esther havde helt glemt at det var hendes fødselsdag, trods at vi har talt ned til den længe... så det var en noget betuttet pige som kom ind i den pyntede stue, med balloner og flag i loftet, og fødselsdagsbord. Else Marguerite vågnede først, og gik ud i entréen hvor hun så flagranker og flag, og derefter med stor begejstring løb tilbage og vækkede Esther: "Esther, Esther, det din fødselsdag! Vågn op! Vågn op!"

Men lige så betuttet og søvnig hun kom ind i stuen, lige så glad blev hun, da hun rigtigt forstod hvilken dag det endelig var blevet!


Det helt store ønske i år var Chuggington tog og skinner - så det fik damen da selvfølgelig. Jeg fandt en stor posefuld på Reshopper, hurra! Stor var Esthers glæde, da hun opdagede at de både kunne sige lyde og køre af sig selv!B var naturligvis også hjemme om dagen i år, da han jo er på barsel, så det gjorde dagen ekstra god. Nøj hvor blev der leget med toge! Vi endte med en hel dag med nattøj på, hvor der blev bygget togbaner, kørt med toge, spist lagkage og fødselsdagsboller og leget med balloner.

En ganske ok fødselsdag, hvis du spør' Esther!


Ingen kommentarer: