fredag den 6. januar 2012

Tæppe til æblekagen

Her de seneste par dage har jeg syet harlekintern på livet løs, mens jeg løbende har guidet min "elev", aka. min søster i at sy sengetøj med tittekanter og trykknapper. Vi venter jo begge to barn til april (pudsigt nok), så derfor tænkte jeg, at hun lige så godt kan lære at sy noget selv her i ventetiden. Hun har ikke syet siden hun var teenager, hvor det ikke blev til det helt store - men alligevel var hun sgu benhård og trods lidt startvanskeligheder, fik hun styr på maskinen, og fik syet det hun skulle.

Mens hun syede sengetøj, lavede jeg et patchworktæppe til æblekagen, aka. Baby E, i vanlig mig-stil med æbler, luftballoner, hjerter osv. Forsiden er syet af harlekintern, bagside af et stort stykke rød canvas, pladevat imellem og kantet med turkis kantebånd. Jeg tænker det vil være godt som aktivitetstæppe under stativet, som vi købte i Klodsmajor.

Metervarerne er en god blanding, forstykket er af Grazielas æbleprint, købt her, og metervarerne "Amour" og "Resan" fra svenske Lagerhaus. Den røde bagside er vist fra Ikea.

billederne blir noget spøjse i farven, det er fordi de er taget i værkstedets lysstofrørslys, og jeg er en spasser til at redigere...

I dag er har jeg taget fri, for at gøre klar til weekendens loppemarked i Forum. Vi skal sætte op i dag, og så går det løs lørdag og søndag - begge dage fra kl. 10-17. Håber vi ses!4 kommentarer:

Loppe-shoppe sagde ...

Så fine harlekin-tern. Det har jeg endnu ikke vovet mig ud i, jeg tror ikke at jeg kan få hjørnerne til at passe sammen...
God tur i Forum!!

Julia Hausfrau sagde ...

Hvor er det smukt! Baby E er allerede en heldig lille dame ;)

Held og lykke i Forum. Ville elske at kigge forbi, men der er sgu liiige lidt langt...

Retro-Couture sagde ...

Det ser bare lækkert ud. Er det ikke bare hyggeligt at bygge rede?
KH. Viola

Line sagde ...

Hvor fedt et tæppe :)