onsdag den 25. januar 2012

Dimsesalg!

I forbindelse med en gevaldig oprydning i gemmerne, sælger jeg ud af dimser og dingenoter, knapper, stof og Miss Vera tøj (den rest der er tilbage) i mit værksted på Østerbro, tirsdag den 7. februar kl. 16-19.

Jeg tænker, at der stensikkert sidder flere kreative hoveder derude, der kan finde gode sager til krea-projekter, og du finder blandt andet: knapper i alle mulige former (hjerter, stjerner, katte, iskager mm), perler (alm og terninger), dele til smykkefremstilling (hængeøreringe, ørestickers, halskæder, ringe mm), spænder, hårbøjler, små baseballhatte, ridehjelme, sløjfer i alle str. og farver, flatbacks til brocher, spænder mm, brochenåle, stof i større og mindre stykker (både til mindre projekter og i metermål, vintage/retro/nyt), lynlåse, blomster og meget meget mere...


Adressen er:

Trepkasgade 13, kld.
2100 København ØLav alle disse sager, med dimser fra dimsesalget!


Ses vi?

6 kommentarer:

Line sagde ...

Øj jeg ville ellers gerne til dimsesalg, men kommer bare ikke liiige til KBH. De lyseblå fugle er vildt søde, er det knapper?

Anonym sagde ...

He, jeg har desværre andre aftaler den dag... men er meget interesseret i at købe nogle flatbacks til brocher... Kan det lade sig gøre.... hvor mange har du og til hvilken pris?
Med venlig hilsen
Lærke/Fluevampen

Tante blaa sagde ...

Åh det gør lidt ekstra ondt i hjertet at befinde sig i Herning når man læser sådan en post her!

Hvis du har de lyseblå svaler (til broche) og de der sko-clips uden noget på, sweetheart-brochen og andet godt Cilleagtigt så er jeg selvfølgelig interesseret. :)

mette sagde ...

Øv, er træt af at bo i Jylland, sikke mange fine ting :)

Camille sagde ...

Line... De lyseblå fugle er sådan nogle 'flatbacks' man kan lave brocher osv af.

Lærke, jamen der er alle mulige forskellige, ikke alle egner sig til brocher nødvendigvis.

Cille... jeg skal nok samle lidt sammen. ;)

Tænker at lægge rester op på bloggen bagefter, så man kan købe dem her. :)

Frk. Rodehoved sagde ...

Åh ja, rester på bloggen! Måske du kunne lave lykkeposer, sådan med lidt godt og blandet?? Det lyder lidt spændende... ;-)

Vh Laura