onsdag den 27. juli 2011

så flyttede 70'erne ind

Jer der følger med på facebook vil vide, at jeg var forbi Antik Pjot for noget tid siden. Hvis du ikke kender Antik Pjot, så har jeg kun én ting at sige: TAG DERHEN!

Den fysiske butik ligger i Rødovre, og er proppet til randen med fine møbler og labre sager. Websitet viser kun en brøkdel af deres varer, og der er slet ikke alle de små sager, som porcelæn, bøger, dims og dingenoter.

Denne gang gik turen efter en specifik ting, nemlig et klædeskab. Mit forrige klædeskab var også derfra, men det blev hos Hr. Lee efter jeg flyttede - så det var lidt akut at jeg stod og manglede. Selvfølgelig var der et skab lige til mig (og til en pris langt billigere end Ikeas skrammel), og de kære Antik Pjot folk var særdeles rare og hjalp både med levering, opbæring OG samlede skabet. Det er da god service der vil noget!

Jeg har dog haft travlt med alt muligt andet, så det er først i dag jeg har tid til at give det en større rengøringsoverhaling, så det kan blive taget i brug.

Nogle detaljebilleder fra det fine skab, jeg vil vurdere til at være en 70'er sag:6 kommentarer:

Line sagde ...

Øj, det er et lækkert skab - og lige dig :)

Reke sagde ...

Det var dog et megafedt skab! Tillykke med det :D

Julie J sagde ...

Tillykke med det :)
Jeg elsker også bare det klædeskab - et lignende har stået i min mormors hjem - nu hos min mor og med lovning på at jeg overtager det efterfølgende... :)

fasterfis sagde ...

Åh, store skabe, er de bedste! Det ser virkeligligt rummeligt ud! Og hvor er det fint, at det er hvidt og lyst inden i! Hurra for at du får et fint nyt hjem!

Line sagde ...

Hvor er det et fedt skab og det ser ud som et rigtig fedt sted. Det vil jeg da gerne besøge!!

Anne Dorthe sagde ...

Hej
Hvor er det skønt! Passer helt sikkert til resten af dine ting.
God aften
Miss AD