fredag den 22. juli 2011

Loppe-Shoppe!

Det er godt nok ikke meget jeg får blogget i disse tider!

Livet kom på mest fornemme vis i vejen, og tiden har bare ikke været til det. Jeg kan dog mærke at lysten til at blogge og følge med i alle de andre blogs er ved at komme tilbage i fuldt firspring, så mon ikke jeg nok skal komme tilbage på fuld skrue igen på et tidspunkt? ;)

I sidste uge lå jeg syg. Megasyg, efter at have ryddet op i en vandskadet kælder (bvadr!), så det var bla. 3 dage i træk med over 40 i feber. Æv det er trist! Men midt i alt det sure, kom pakkemanden med en pakke til mig fra sødeste Helle/Loppe-Shoppe, der synes jeg skulle have nogle fine sager. (og dobbelt op på yay-ness, for pakkemanden kom helt op på 3. med pakken! Normalt sætter de den nede på postkassen og så kan man selv rende ned).

- og hvilken pakke! Den var fyldt med fine sager, både af de bløde og de hårde slags. se selv:

BAMBI! Hurra!

Jeg blev i øvrigt drillet med mine bambier forleden, fordi det ligner de der mennesker der samler på fx. frøer eller køer og har dem ukritisk i hele hytten. Men altså... jeg samler kun på gamle bambier/hjortekid, og de skal altså sige mig noget. Så det er ikke alle bambier, vel?! Men denne fikse sag med halskæde er da bedårende!

og så noget der er superfint! Min allerførste SONJA del!

Jeg har sukket efter Sonja stellet i laaang tid, men jeg samler jo Danild, så man må ikke osv... men IH Sonja er SÅ fint! Nu er der taget hul på en samling, for med dette kuvertaskebæger/asiet, har Helle begyndt for mig.  (hurra!) Jeg er jo en sucker for stempel-historie, så her er et billede af bagsiden:


I pakken var der også denne lille miniplatte:


et par hjorte, foran Erimitageslottet. Super fin!!!

Udover en fin kuglepen med hjorte på, var der også en ordentlig stak håndklæder. Benhårdt! Jeg samler jo lidt på de gamle håndklæder med mønstre i frottéen, som jeg laver elefanter og andre fine sager ud af, og nu har jeg efterhånden en god samling som saksen kan lege med! De er ret svære at finde her på Sjælland efterhånden, så det er så herligt når jeg er så heldig at få friske forsyninger fra søde folk derude. Sidst fik jeg en stak af den altid rare Tante Blå.

Se selv nogle fine mønstre:Tusind tak, sødeste Helle! Jeg blev meget glad for gaverne, og de vakte enormt glæde på en ellers ret sur dag!

6 kommentarer:

Dorthe Mey Jensen sagde ...

Uhh pas nu på dig selv!!

http://politiken.dk/indland/ECE1342270/mand-er-doed-efter-skybruddet-i-koebenhavn/

(Ved godt du ikke er 62 og sååån, men man kan aldrig være for forsigtig...)

Håber du er ovenpå igen søde!

Line sagde ...

HVor dejligt med sådan en skøn pakke, når du er syg. Pas nu på med det kloakvand :/ Håber at høre mere fra dig - du er savnet :)

Camille sagde ...

Puha det lyder ikke godt!

Heldigvis er jeg rask nu, jeg skulle "blot" tage antibiotika i 10 dage.

Dorthe Thorup sagde ...

Hold fast en skøn pakke - Den Bambi der er da en af de absolut skønneste og sødeste bambier jeg nogensinde har set!

Loppe-shoppe sagde ...

Ooouuuuiiiiioooouuuhhhh, godt at du er rask igen!!!
Og godt at du er glad for sagerne, jeg holder fortsat øje med frotte til dig. - og lignende...
Take care.
Helle.

mrs. poppins sagde ...

Hej Camille.
Jeg har givet dig en award - tjek min side :-)
Du har måske fået den før, men en til kan vel aldrig skade.
Kh. Louise