torsdag den 30. juni 2011

Jordbær i kongelige klæ'r


Da jeg i morges postede en youtube video, gjorde jeg det direkte fra youtube. Men AK - jeg kunne ikke få lov til at poste hvad jeg havde planlagt som resten af indlægget, og efterfølgende drillede blogger mig hele morgenen. Typisk, ikke sandt?!

Nå, men her kommer resten af indlægget så. ;)

Efter at være flyttet på 3 sal med direkte udsigt over en park, sniger jeg mig langsomt tættere på en tilværelse som A-menneske, og det er dødlækkert at være oppe tidligt! Denne morgen bestod af "den lille lysegrønne sang", appelsinjuice og friske jordbær serveret i den fineste skål (ikke et ord om "jordbærsagen", tak!).

Jeg elsker Royal Copenhagens "Signature" stel, også selvom det ikke laves i Danmark længere, ikke er håndmalet, og bla bla bla... (ja, jeg synes egentlig det er "lidt" tamt at sende produktionen af sådanne varer ud af landet, men det er vel udviklingen... desværre)

Jeg synes det er så fint at få stemplet frem på forsiden, og jeg frydes hver gang jeg ser dette stel. Så stor var min glæde da jeg fandt det i skabene her i Nørrebrohjemmet.

Dette stel er blevet lavet siden 2007,  og bringer for første gang det fine stempel frem i rampelyset - det har ellers prydet bagsiden af alt porcelæn fra den Kongelige, siden 1775.

Det karakteristiske logo med tre bølger,  symboliserer Danmarks tre store indre farvande: Øresund, Storebælt og Lillebælt.

Her er en af tallerkenerne, som jeg også synes er så fin:


Hvad synes du om Signature stellet?

4 kommentarer:

Asli sagde ...

Jeg synes, det er ret sejt. Men jeg har nu andre favoritter højere på listen. F.eks. er det (næsten) nye Elements røget direkte ind som en klar favorit. Både i hvid og med farver :-)

Anne Toft sagde ...

hmn...folk har heldigvis forskellig smag ;)

Jeg synes umiddelbart ikke om stellet, det ser ud som om at mærket er sat sådan 'hovsa' agtig på, det sidder skævt ude i den en side - og så er det ikke særlig...tja, kønt.

Så er jeg nok mere til de mere klassiske stel, såsom blå blomst og Jenny. En del af de svenske 50/60'er stel er også ret fede, men de er som regel svære at opstøve her i Dk.

fasterfis sagde ...

jeg kan godt lide det, ja jeg kan! Jeg havde en kop, men jeg gav den til en veninde, som var endnu gladere for den. Skulle da nærmest have vidst at du samlede, så havde du da vist fået den. Jeg samler jo fanatisk på Mumistellet og indså at jeg ikke ville samle på flere stel, så Signature koppen røg videre.

Anonym sagde ...

er totalt vild med det ;O)