søndag den 4. marts 2012

Forberedelser

Jeg blogger ikke for tiden, men er her stadig. Tiden er bare ikke til det, med lejlighed der kræver en kæmpe istandsættelse før den er babyklar, virksomhed der skal gøres klar til at sættes 100 % på standby imens jeg er på barsel, og så... nå ja... en baby der i dag er 33+1 i sin vej mod de 40 uger. Det sætter sine begrænsninger, og har betydet at jeg måtte nedsætte den sædvanlige hastighed en del.

Der er dog så småt ved at være styr på det hele, nu skal tiden bare gå, og arbejdet gøres færdigt. 7 uger til termin - og hun har bare at blive derinde til vi har aftalt! :D

Udover rent praktiske ting, bliver der også indkøbt det sidste på tøjfronten. Det er nu engang utroligt hvad der findes her og dér og allevegne... se bare disse herligheder, fundet på etsy:

4 kommentarer:

Retro-Couture sagde ...

ja man kan nemt blive fristet. Du går en skøn tid i møde :_)
kh viola

Mirjam Theresa sagde ...

Jeg håber at det hele flasker sig i denne sidste del af graviditeten, så du når det du vil inden baby ankommer :)

Skønne sager du har fundet til din heldige baby! Etsy er bare så godt til den slags - det er også der jeg fandt kjolen og jakken til Asta, som jeg flashede forleden:
http://aebleblomstblog.blogspot.co.nz/2012/03/tj-fra-en-svunden-tid.html

Og må vi ikke se et billede af dig og din flotte mave? ;)

Kh. Mirjam

Junette sagde ...

Det lyder til der sker en masse spændende.
Jeg har også gennem tiderne fundet meget dejligt vintage børnetøj. Mest i genbrugsbutikker dog. Det er det bedste ved at bo i provinsen!

Anna Margrethe sagde ...

Uh endnu en som shopper vintage tøj på Etsy, det er sååå fint det du har fundet!

Uh glæd dig, den første tid i totalt symbiose er fantastisk. Den første uge lå jeg hud mod hud med min lille dreng, faderen måtte made mig da mine arme var totalt pacifirede.. og så rendte man med barmen fri konstant for at lufttørre de hårdt udsatte brystvorter, åh en magisk tid!